Ex Yu Trance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ex Yu Trance

Trance Forum

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

BEgining!!!

Go down 
5 posters
AuthorMessage
manatee

manatee

Number of posts : 191
Registration date : 2007-01-22

BEgining!!! Empty
PostSubject: BEgining!!!   BEgining!!! Icon_minitimeWed Feb 21, 2007 5:43 pm

Kada ste prvi put dosli u kontakt sa trance-om.........
...kakvi su bili prvi utisci.......koja je prva stvar koju ste culi??????
Sto se mene tice ...bilo je to davne 2001.....Randy Katana - Silence....ufffff...nostalgija!!! Rolling Eyes
Back to top Go down
adda
Admin
adda

Number of posts : 71
Registration date : 2007-01-19

BEgining!!! Empty
PostSubject: Re: BEgining!!!   BEgining!!! Icon_minitimeWed Feb 21, 2007 6:12 pm

Ja sam iskreno poceo sa Scooterom 2002 na 2003-cu i nekim njihovim albumom, zaboravio sam kako se zove, pa onda preko euro danca i silnih kompilacija koje sam nabavljao na pijacama i buvljacima, da bi posle godinu dana cuo za techno i nalozio se do besvesti na tvrdi zvuk koji i dan danas mnogo gotivim, e onda j na redu doso pravi progressive trance 2004 2005 i posebno 2006 kada sam preslusao toliko muzike da ni sam ne mogu da poverujem, nema dana a da ne preslusam bar 2 do 3 mixa, a desava se i vise 5+... nema lepse muzike po meni od progressive trance koja me po nekad tera da placem Sad a nekad da uzivam cheers u onim prelepim melodicnim i harmonicnim zvucima!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://fightclubdjs.forum2u.org/
Dj_Dee

Dj_Dee

Number of posts : 22
Registration date : 2007-02-21

BEgining!!! Empty
PostSubject: Re: BEgining!!!   BEgining!!! Icon_minitimeThu Feb 22, 2007 2:43 am

Ja elektronsku muziku slusam od svoje 9-e godine, a sad imam 20 god.
Trance slusam intezivnije da tako kazem od 98 godine, a prva stvar koja je na mene ostavila snazan utisak je Paul van Dyk-for an angel
Back to top Go down
Goku7
Admin
Goku7

Number of posts : 259
Registration date : 2007-01-19

BEgining!!! Empty
PostSubject: Re: BEgining!!!   BEgining!!! Icon_minitimeThu Feb 22, 2007 3:22 am

Dj_Dee wrote:
Ja elektronsku muziku slusam od svoje 9-e godine, a sad imam 20 god.
Trance slusam intezivnije da tako kazem od 98 godine, a prva stvar koja je na mene ostavila snazan utisak je Paul van Dyk-for an angel
Ehhh...da prave vise takvih stvari TT Te classic-e da prave cesce, tj. da imaju ideje za tako nesto, bilo bi extra ((
Back to top Go down
https://exyutrance.editboard.com
Battle_For_Trance

Battle_For_Trance

Number of posts : 72
Registration date : 2007-01-29

BEgining!!! Empty
PostSubject: Re: BEgining!!!   BEgining!!! Icon_minitimeThu Feb 22, 2007 12:01 pm

Ja sam se "upoznao" sa trance muzikom 1999 godine kad sam prvi put chuo Darude - Sandstorm,od tada sam pocheo polako pa sve aktivnije da slusham trance,ali sam se definitivno prebacio na trance kad sam 2003 kupio moj prvi CD sa super trance pesmama,i taj CD i dan danas vrlo rado slusham i mislim da su najlepshe trance pesme bash na njemu.
Back to top Go down
Sponsored content

BEgining!!! Empty
PostSubject: Re: BEgining!!!   BEgining!!! Icon_minitime

Back to top Go down

BEgining!!!
Back to top 
Page 1 of 1