Hahahahaha!!! Ne mogu da verujem!!! Ja sam pre par dana dobila newsletter Deep Dish i tamo je sve regularno, stoji Belgrade, Serbia... ne znam cemu ovakva greska na sajtu! Kako god... jedan je EXPO XXI i jedan je Beograd... A pre svega - JEDAN JE DEEP DISH!!! Po meni bolje sto dolaze solo u Expo nego da trcim na Exit samo zbog njih! A i svakako ce biti manje dundjera na zurci ovako kada su samo oni solo, doci ce samo oni koji stvarno vole... Samo me zanima koliko ce karta da bude ovaj put Zadnji put kada su bili u Bgd ja prsla 1500 dindzi, hehe... sta li ce sada.
Suncani
Number of posts : 166 Age : 38 Localisation : Vienna, Austria Registration date : 2007-01-23
Subject: Re: DEEP DISH finally!!! Thu Mar 01, 2007 7:50 am
Idi dođavola!!!!! Kako si samo srećna!!! Beč ima da fule stotinama milja. Ljubomoran sam...
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
Subject: Re: DEEP DISH finally!!! Thu Mar 01, 2007 8:49 am
Suncani wrote:
Idi dođavola!!!!! Kako si samo srećna!!! Beč ima da fule stotinama milja. Ljubomoran sam...
Jaoooooo... ne znas koliko sam srecna!!! I to sasvim slucajno jutros bacim pogled na najave zurki na jednom forumu, posle citanja tvog posta za Exit (hvala sto si mi otvorio oci! ) i ima sta i da vidim!!! Ni ja jos uvek ne mogu da verujem da dolaze i da cu ih videti ponovo, po treci put! Ovo je jedna od 3 zurke u naredna 2 meseca koje NIKAKO necu propustiti! Zivim za Deep Dish, bukvalno... slusala bih ih i kada bi svaki vikend dolazili, radila bih samo da zaradim pare za njihove zurke... ma obozavam ih!!! Evo upravo ide na Now Playing Sharam GU 029 cd1... prelepo prelepo prelepo!!! Ma istopicu se tamo, totalno i definitivno!!!
Suncani
Number of posts : 166 Age : 38 Localisation : Vienna, Austria Registration date : 2007-01-23
Subject: Re: DEEP DISH finally!!! Thu Mar 01, 2007 11:19 am
untouchable wrote:
Suncani wrote:
Jaoooooo... ne znas koliko sam srecna!!! I to sasvim slucajno jutros bacim pogled na najave zurki na jednom forumu, posle citanja tvog posta za Exit (hvala sto si mi otvorio oci! ) i ima sta i da vidim!!! Ni ja jos uvek ne mogu da verujem da dolaze i da cu ih videti ponovo, po treci put! Ovo je jedna od 3 zurke u naredna 2 meseca koje NIKAKO necu propustiti! Zivim za Deep Dish, bukvalno... slusala bih ih i kada bi svaki vikend dolazili, radila bih samo da zaradim pare za njihove zurke... ma obozavam ih!!! Evo upravo ide na Now Playing Sharam GU 029 cd1... prelepo prelepo prelepo!!! Ma istopicu se tamo, totalno i definitivno!!!
Hvala što mi pristaješ na muku... Da sam u BiH, došao bih u Bg bez razmišljnja. Znači samo da je 15 dana ranije.
IceThunder
Number of posts : 1 Registration date : 2007-02-04
Subject: Re: DEEP DISH finally!!! Fri Mar 02, 2007 5:55 am