Ex Yu Trance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ex Yu Trance

Trance Forum

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

What's Up?!

Go down 
+8
vanzemaljac
manatee
Ivana
deda
Suncani
Battle_For_Trance
Goku7
untouchable
12 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
StormY

StormY

Number of posts : 158
Registration date : 2007-01-19

What's Up?! - Page 2 Empty
PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 21, 2007 1:37 pm

untouchable wrote:
I'M BACK!!! cheers
Valjda ce tvoj povratak zivnuti malo ovaj forum posto Silence vlada dobrih nedeljudana Very Happy
Welcome Back! cheers
Back to top Go down
Goku7
Admin
Goku7

Number of posts : 259

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 21, 2007 1:49 pm

^^" Jes' malo je cutanje ovde, ali to je razlog malog broja clanova foruma TT Mi se ovde ispucali ;PP Valjda ce biti jos ljudi, ali meni ni ovako nije lose samo beda sto njih malo slusa trance, jos manje ima komp. a najmenje je ovaj forum ;P ^^'
Back to top Go down
https://exyutrance.editboard.com
untouchable

untouchable

Number of posts : 440
Registration date : 2007-01-23

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 21, 2007 2:46 pm

StormY wrote:
untouchable wrote:
I'M BACK!!! cheers
Valjda ce tvoj povratak zivnuti malo ovaj forum posto Silence vlada dobrih nedeljudana Very Happy
Welcome Back! cheers

Hvala Smile
Ja se malo svrckala po Srbiji provela se najlepse na svetu malo pustala muziku na zurci ljudi se odlepili i tako... sve u svemu muka mi je sto sam se vratila nazad ali sta je tu je... jos malo da izdrzim pa cu i ja daleko odavde, nema meni ovde zivota, suvise mi je skucen prostor i skuceni ljudi... a-a... paljba as soon as Very Happy
Back to top Go down
http://www.myspace.com/23untouchable
Suncani

Suncani

Number of posts : 166

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 22, 2007 3:04 am

untouchable wrote:

Hvala Smile
Ja se malo svrckala po Srbiji provela se najlepse na svetu malo pustala muziku na zurci ljudi se odlepili i tako... sve u svemu muka mi je sto sam se vratila nazad ali sta je tu je... jos malo da izdrzim pa cu i ja daleko odavde, nema meni ovde zivota, suvise mi je skucen prostor i skuceni ljudi... a-a... paljba as soon as Very Happy
Ne misliš valjda iz Srbije? Ja ti kažem, ne budi luda, nisi svesna kako ti je dobro. Ako hoćeš veći grad uvek imaš Bg. Ovde ljudi sebi mogu priuštiti sve, ali ne znaju da žive i uživaju u životu.
Samo prijateljski savet, nemoj mi zameriti. Very Happy
Back to top Go down
Goku7
Admin
Goku7

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 22, 2007 5:16 am

Meni je isto zelja da odem iz Srbije... Sve je to lepo kada kazes da se mi ovde provodimo najbolje i sl. ali brate nemam od cega da se provodim, i posle bilo kog provoda, vratis se u realnost, svakodnevno prezivljavanje... Nije sve u provodu... Lako bi se ja, kada bi uspeo preko, vratio u Srbiju, da se provodim... Otvorio bi trance klubove ;P
Pre 2 nedelje sam bio u ambasadi amerike, i odbili me ponovo za vizu TT, videcu sta cu dalje ^^'
Back to top Go down
untouchable

untouchable

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 22, 2007 7:31 am

Suncani wrote:
untouchable wrote:

Hvala Smile
Ne misliš valjda iz Srbije? Ja ti kažem, ne budi luda, nisi svesna kako ti je dobro. Ako hoćeš veći grad uvek imaš Bg. Ovde ljudi sebi mogu priuštiti sve, ali ne znaju da žive i uživaju u životu.
Samo prijateljski savet, nemoj mi zameriti. Very Happy

Ne Cool
Ne mislim iz Srbije, mislim iz Nisa u Beograd Smile
Imam neke lepe planove, imam i mogucnosti gore od kada sam bila sada za vikend otvorila mi se jedna jako lepa prilika koju cu kad tad uzeti pod svoje, samo da se sredim sa faksom i malo sa kintom, kupim sebi malo opremice i uzmem diplomu u ruke pa palim gore, definitivno. Ne bih ja jos uvek mrdala iz Srbije, mada nekada sigurno hocu... ko zna, mozda i ostanem gore, ja sam patoloski zaljubljena u Beograd sunny
Back to top Go down
untouchable

untouchable

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeMon Apr 09, 2007 6:07 am

Gde su bre ljudi na ovom forumu, sta je ovo... Exclamation Question
Ko ne pocne stalno da postuje, ima da popije BAN! Twisted Evil

lol! lol! lol!
Back to top Go down
manatee

manatee

Number of posts : 191
Registration date : 2007-01-22

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeWed Apr 11, 2007 7:06 pm

ajde bash da vidim...... Twisted Evil Twisted Evil
poceli da te hejtuju ljudi na raznim forumima,a pa evo i ja.....lol naravno.......shane is cool.... cheers
Back to top Go down
untouchable

untouchable

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeThu Apr 12, 2007 12:13 pm

tebe necu... Rolling Eyes
ko me hejtuje bre, bas naprotiv... zene me, izvode, placaju kiselu vodu... a, a, a?! Cool
ko me hejtuje taj me ne zna.. lol!
Back to top Go down
adda
Admin
adda

Number of posts : 71

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeFri Apr 13, 2007 11:42 am

Ajd da i ja posle duzeg vremena kazem nesto... sto se tice muzike kuci slusam je na pojacalu 2x80w i zvucnicima (2x 250w...bar tako pise na kutijama)... i najvise slusam do 6 7 podeoka (a pojacalo ima 40..) jbg ne smem na vise zbog komsija... ali su zato tu neke philips slusalice ogromne i na njima odlepim kad slusam muziku hahaha... Sto se tice odlaska i z Srbije nikad ne bih otiso ma kakvo stanje bilo (osim rata i nekog ne daj Boze ponovnog bombardovanja)...inace i ja imam zelju da idem u BG ali ono ziveo bih na relaciji Nis - Beograd... pa malo tamo malo vamo... ali videcemo... i tako...
Back to top Go down
http://fightclubdjs.forum2u.org/
Goku7
Admin
Goku7

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeFri Apr 13, 2007 11:56 am

Srecno ljudi sa bg-om, ako treba neka pomoc gde mogu da pomognem, tu sam... oO
Back to top Go down
Suncani

Suncani

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeFri Apr 13, 2007 12:16 pm

manatee wrote:
eeeee......ja se drzim stare skole.......
heheh
imam stub panasonic ak 17..........jeste star.........
ali je izuzetan(hahah)...........
a pre neki dan sam kupio slushke sennheiser 205...........
ko zna o cemu je rec..............zna.......
mnogo opaka stvar!!!! Shocked
Kupio sam i ja Sennheiser HD 202. JUPIIIIII! Zvuk je strašan, bas nenormalan... Uživanje u mjuzi 100%.
What's Up?! - Page 2 31996
Back to top Go down
Goku7
Admin
Goku7

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeFri Apr 13, 2007 12:37 pm

Koliko kostaju te slusalice u bg-u?
Back to top Go down
Suncani

Suncani

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeFri Apr 13, 2007 1:56 pm

U Bg-u ne znam, ali znam sigurno da su ovde jeftinije nego tamo. Ovde je sva tehnika jeftinija. u BiH su ove slušalice 40 Evra, a u Austriji su 35. Nisu skupe, ali su odlične.
Back to top Go down
the.doctor

the.doctor

Number of posts : 123
Registration date : 2007-01-25

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeFri Apr 27, 2007 8:39 am

What's Up?! - Page 2 Logo_en
Back to top Go down
http://thedoctor.netfast.org/forums/
untouchable

untouchable

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeSun May 06, 2007 4:41 am

FORUM OZIVEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 cheers
Back to top Go down
manatee

manatee

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeSun May 06, 2007 8:06 pm

What's Up?! - Page 2 180pxsekacnb2>> Oziveooo JEEeeeee...

What's Up?! - Page 2 Bodykrangmc4

he he.... Laughing
Back to top Go down
untouchable

untouchable

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeTue May 08, 2007 7:07 pm

He's alive... he's alive... HE'S ALIVE!!! cheers
Pa stvarno... ja ni na forum Velikog Brata ne bih ovoliko postova imala, kad vide ljudi moju brojku pomisle "auuuu, kolko li je posecen ovaj forum" Twisted Evil
lol! lol! lol!
Back to top Go down
ATB_fan

ATB_fan

Number of posts : 51
Registration date : 2007-01-28

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeSat May 19, 2007 9:34 am

Ninđe trtls ninđe trtls!!!
Back to top Go down
deda

deda

Number of posts : 143
Registration date : 2007-01-26

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeFri Aug 31, 2007 2:44 am

Chuk-chuk!Milkice!!!
Ima li koga B'E?!
Back to top Go down
Ivana

Ivana

Number of posts : 42

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeFri Aug 31, 2007 5:11 pm

dacu vam pare za sladoled da trcite kroz varos i vicete forum ponovo radi forum ponovo radiii bounce bounce bounce Razz
Back to top Go down
Ivana

Ivana

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeSun Sep 02, 2007 7:35 am

hmmmm nobody's here silent Crying or Very sad Rolling Eyes
Back to top Go down
manatee

manatee

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeSun Sep 02, 2007 9:45 am

kako nije...cekamo sladoled!! What a Face bounce
Back to top Go down
Ivana

Ivana

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeSun Sep 02, 2007 2:11 pm

izvoli sladoled What's Up?! - Page 2 Icecreameq3 cheers
Back to top Go down
deda

deda

Number of posts : 143

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitimeSun Sep 02, 2007 3:08 pm

LizHi! tongue Laughing
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: What's Up?!   What's Up?! - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

What's Up?!
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next