| Tiesto - Elements of Life ) | |
|
|
Author | Message |
---|
Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Tiesto - Elements of Life ) Sun Mar 11, 2007 1:56 am | |
| | |
|
| |
StormY
Number of posts : 158 Age : 36 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Tiesto - Elements of Life ) Sun Mar 11, 2007 4:13 am | |
| | |
|
| |
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: Tiesto - Elements of Life ) Sun Mar 11, 2007 7:24 am | |
| | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Tiesto - Elements of Life ) Wed Mar 14, 2007 5:46 pm | |
| Ljuuuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Mooooojiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Ovaj album je FEEEEENOOOOMEEEENAAAALAAAAAAN!!!!!!!! ne mogu... ne mogu da verujem... ne mogu... ne mogu... | |
|
| |
Masta
Number of posts : 20 Age : 40 Localisation : Nish Registration date : 2007-02-02
| Subject: Re: Tiesto - Elements of Life ) Thu Mar 15, 2007 2:59 pm | |
| | |
|
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: Tiesto - Elements of Life ) Fri Mar 16, 2007 6:31 am | |
| Po meni, 10 second before sunrise, sweet things... Elements of Life ima neki deo koji m ise svidja (1.37 sekunda), Album je dosta komercijalan, svi fanovi zbog toga ga kritikuju... Meni se licno svidja, dobri vokali su ipak tu... | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Tiesto - Elements of Life ) Fri Mar 16, 2007 8:47 am | |
| Ja bih bas rekla da je sve sto je radio pre ovoga vise komercijalno nego EOL! Ako nesto ima vokale, ne znaci da je i komercijalno... postoje nenormalno dobre vokalne stvari koje su se retkoretko pustale na zurkama, extra su kvaliteta a nisu komercijalne... ne vidim spoj izmedju ta dva. EOL je po meni eksperimentalan, nije tipican Tiesto, bas zato se meni i svidja po prvi put u ovoj meri jer nikada nisam bila preterani ljubitelj Tiesta, pre bih slusala bilo kog drugog progresivca nego njega... ne znam zasto, nekako mi ne pasu previse stvari koje je do sada radio. Po meni je ovo sada pun pogodak... promena u pravom smeru. Ne previse nabijeno, sasvim dovoljno, onoliko koliko treba da bude savrseno lepo... puno vokala, mnogo manje german-dance elemenata (ne volim da ih zovem ovako ali stvarno ume da naginje ka tome kod Tiesta), mnogo lepih melodija i puno puno hitova, osecam da ce se bar 5-6 stvari konstantno vrteti u svacijim setovima ovog tipa Me happy! | |
|
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: Tiesto - Elements of Life ) Fri Mar 16, 2007 1:10 pm | |
| Ma ok je to, nema veze ako je komercijalan ili nije ako ti se svidja...Drug mi je dosao danas, ja mu rekao, dok je isla pesma break the fall, da je to nov tiestov album, a on je odmah rekao da je glas bas komercijalan ( drug slusa inace rep)...In the dark, rock komercijala....Kao i ferry corsten, i Tiesto se okrece novcu i nekoj novoj slavi, nego da uradi nesto, sto se od njega ocekuje... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Tiesto - Elements of Life ) | |
| |
|
| |
| Tiesto - Elements of Life ) | |
|