| Ovo mi je ideja..... | |
|
|
Author | Message |
---|
Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Ovo mi je ideja..... Fri Mar 23, 2007 10:18 am | |
| E ovako ljudi... Nekako sam odlucio, ali nije sigurno da li to moze da se ostvari... Na svastari sam napisao da sam poslao privatne poruke za manatee-a i Stormy-ja i DJ Deea, a tice se sledeceg.... Poslednjih dana mi pada napamet, da napravim(o) neku cd kompilaciju sa trance stvarima, da to nekako posaljem do nekih muzickih kuca.... Ne znam, meni je veoma zao sto nema takvih stvari, ko zna i da li bi sve ovo uspelo... Trance ima zaista mnogo toga da ponudi, a isto toliko ga na ovim prostorima i nema.... Taj mix compilation zamisljam da bude sa nekom temom, motivom, koji bi svojim sadrzajem pesama zaista na tu temu asocirao (primer isos).... Kontaktirao sam ovu trojicu (Stormy, Manatee i DJ Dee-a) da bi pitao da li bi oni npr. oni mixovali pesme... Ja sam za sada ozbiljan u vezi ovoga, i svaka pomoc bi mi dobro dosla, da se malo raspitujemo kako sve to funkcionise i sl.... Danas sam pisao Anjunabeats-u u vezi licenci za pesme, kako to sve ide... Juce sam pisao Black Hole Records-u i oni su mi odgovorili sledece: "If you need any help with licensing I'm the one who can help you. What do you have in mind? A mixcompilation? for which territory? greetings"
Nadam se da vam se ovo sve cini dobrim, i zaista bi voleo da ne budem sam u ovome, da vidimo kako sve ovo funkiconise... Bar da bude za sada samo ideja, koja bi mogla dobro da se pokaze...) Poz Ljudi... | |
|
| |
Dj_Dee
Number of posts : 22 Age : 38 Localisation : Novi Sad Registration date : 2007-02-21
| Subject: Re: Ovo mi je ideja..... Fri Mar 23, 2007 1:51 pm | |
| Pozz Goku !!! Nisam izgleda shvatio: da li nas troica(manatee, stormy i ja) treba da svaki od nas troice da pravi poseban SET, ili da sva troica pravimo ga zajednicim snagama?????
Ideja ti uopste nije losa !!!!!! | |
|
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: Ovo mi je ideja..... Fri Mar 23, 2007 1:57 pm | |
| Ja sam pitao sve ponaosob, a vi mozete i zajedno.... To mi je sada i najlakse... manatee se slozio sa mnom, i ako si ti tu, mixovanje nece biti ni najmanji problem... U ponedeljak, pre podne cu na msn-u da chat sa covekom koji radi u black hole records, da mi kaze sve sta i kako treba.... Pa ako je neko slobodan u to vreme, i ima malo vece znanje engleskog od mene (to i nije toliko tesko ;P) da zajedno pricamo sa njim... Sto nas je vise to bolje... Pozz ljudi...
p.s. kada kazem da mi treba pomoc, ni najmanje ne mislim na pomoc u novcu, vec samo u podrsci i kako se vec dogovorimo ) Novac ce i meni biti zeznut, to sigurno, ali sam vec cuo da se firme koje daju pesme ugradjuju u to... | |
|
| |
the.doctor
Number of posts : 123 Localisation : :State of Neesh: Registration date : 2007-01-25
| Subject: Re: Ovo mi je ideja..... Fri Mar 23, 2007 2:07 pm | |
| | |
|
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: Ovo mi je ideja..... Fri Mar 23, 2007 2:13 pm | |
| huhuh pa to je extra... da li znas da radis na photoshopu i sl. programima? ) Da li bi neko imao nesto protiv da otvorim poseban deo foruma za ovo, jer mi je potrebno vise stvari, naravno ako sve krene kako treba?.... ako neko 'oce nesto treba od mene moze da me pita na stigla7@hotmail.compozz | |
|
| |
manatee
Number of posts : 191 Age : 41 Localisation : NI Registration date : 2007-01-22
| Subject: Re: Ovo mi je ideja..... Fri Mar 23, 2007 3:03 pm | |
| - the.doctor wrote:
- eh lova... pa kako si mislio bez love nesto da napravis
ja sam vam na usluzi za izradu covera taman rekoh da predlozim... dotore-a......... za cover............ ne ozbiljno...........radi ga doc.....samo tako......... aiiiiiii.......... | |
|
| |
the.doctor
Number of posts : 123 Localisation : :State of Neesh: Registration date : 2007-01-25
| Subject: Re: Ovo mi je ideja..... Sun Mar 25, 2007 1:53 pm | |
| | |
|
| |
deda
Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: Ovo mi je ideja..... Sun Mar 25, 2007 4:42 pm | |
| Ja necu da pomazem nista...Samo da pokupim kintu na kraju | |
|
| |
Domi
Number of posts : 2 Age : 38 Localisation : Split, Croatia Registration date : 2007-03-28
| Subject: Re: Ovo mi je ideja..... Wed Mar 28, 2007 8:55 am | |
| Hoce li mi netko reci gdje trebam napisati prijedlog za odabir pjesama... I am lost here a little bit coz I am newbie... | |
|
| |
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: Ovo mi je ideja..... Wed Mar 28, 2007 10:57 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ovo mi je ideja..... | |
| |
|