| Makedonija season! | |
|
+5StormY manatee Suncani Evol` untouchable 9 posters |
|
Author | Message |
---|
untouchable

Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
 | Subject: Re: Makedonija season! Tue Apr 03, 2007 5:03 am | |
| | |
|
 | |
untouchable

| Subject: Re: Makedonija season! Tue Apr 03, 2007 5:11 am | |
| - Suncani wrote:
- untouchable wrote:
- If you say so... ali ja se ne bih slozila.
Been there - went through, ali nista lepse i ekstaticnije od dozivljaja ekstaze na straight-state-of-mind! Onda znas za sigurno da je za taj dozivljaj odgovorna muzika i samo muzika, a ne supstance i ostalo... Mada, svako ima svoj trip tako da respect tebi, uzivaj ako ti je tako lepse  Znam ja i jedno i drugo i to sve stoji, ali različiti su to osećaji. Da ne duljim dalje i ne ispadnem junkie...  Jesu razliciti, slazem se... neces ispasti junkie, "nasi smo" Samo hocu da kazem da (ne znam koliko bese imas godina ali mislim da si mladji od mene, mada to i nema neke veze), ponavljam, been there-went through i trebalo mi je malo (hvala bogu!) vremena i iskustva da prodjem kroz sve to, osetim razlicite stvari, uporedim i iskalkulisem neke stvari sa sobom u glavi i zakljucak je upravo takav kakvim sam ga gore iznela. Dozivljaji su razliciti, tripovi su subjektivni i to postujem. Ali shvatis na kraju (ako imas srece i volje i malo pameti u glavi  ) da je ustvari najlepsi i najprirodniji i najbolji osecaj kada ti prirodni adrenalin i dopamin zveknu u glavi i shibnu kroz citavo telo zato sto se ti sam sa sobom i muzikom zaista tako osecas, bez pomoci i potpore necega sto si ubacio u sebe.  Skapiras da nesto zaista volis i da te nesto zaista cini srecnim onakvim kakvo zaista jeste, a ne zato sto ti hemija radi u krvi... Popijes 2-3-4 pivca ako ti je bas merak  popijes i malo vise ako hoces, da se zagrejes i razmrdas, i uzivkas sam od sebe posle! Ja ne pamtim da me je strefila skoro takva ekstaza na zurci sama od sebe, zbog pesme, kada je Martin Garcia pustio Delerium - Silence!!!  Pa ja nisam znala sta me je strefilo u trenutku... onako se nisam nikada osetila, ni na kakvim drogama, ni na cemu... a popila sam samo 2.5 piva pre toga i nista vise! Prelepo... prelepo... Eh, kada bi svi ljudi ovo shvatili ziveli bi mnogo lepse i mnogo duze hihi...  Salim se... necu da zvucim kao baba opet, ali ti zelim da iskusis ovo i dodjes do tacke kada ces ovako razmisljati. Treba da se probaju razne nove stvari u zivotu ali, bar po meni, ne treba se zadrzavati negde gde to nije potrebno  Do tada, uzivkaj ti samo i ne tripuj se. Nisi junkie...  | |
|
 | |
adda Admin

Number of posts : 71 Age : 38 Localisation : Nish Registration date : 2007-01-19
 | Subject: Re: Makedonija season! Fri Apr 06, 2007 12:41 pm | |
| | |
|
 | |
deda

Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
 | Subject: Re: Makedonija season! Fri Apr 06, 2007 4:10 pm | |
| MA ODAKLE VAMA OVOLIKO OPIJATA JE LI BRE? | |
|
 | |
untouchable

| Subject: Re: Makedonija season! Fri Apr 06, 2007 4:12 pm | |
| | |
|
 | |
the.doctor

Number of posts : 123 Localisation : :State of Neesh: Registration date : 2007-01-25
 | Subject: Re: Makedonija season! Fri Apr 06, 2007 4:22 pm | |
| | |
|
 | |
untouchable

| Subject: Re: Makedonija season! Tue Apr 10, 2007 9:50 am | |
| | |
|
 | |
Suncani

Number of posts : 166 Age : 37 Localisation : Vienna, Austria Registration date : 2007-01-23
 | Subject: Re: Makedonija season! Wed Apr 11, 2007 6:14 pm | |
| | |
|
 | |
manatee

Number of posts : 191 Age : 39 Localisation : NI Registration date : 2007-01-22
 | Subject: Re: Makedonija season! Wed Apr 11, 2007 7:04 pm | |
| - untouchable wrote:
- Judge Jules - 19.04.2007
lejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj........................ kako bih voleo da cujem ovog choveka... | |
|
 | |
untouchable

| Subject: Re: Makedonija season! Thu Apr 12, 2007 12:15 pm | |
| | |
|
 | |
Suncani

Number of posts : 166 Age : 37 Localisation : Vienna, Austria Registration date : 2007-01-23
 | Subject: Re: Makedonija season! Thu Apr 12, 2007 2:25 pm | |
| | |
|
 | |
untouchable

| Subject: Re: Makedonija season! Thu Apr 12, 2007 4:58 pm | |
| Dole kod njih je party scena nenormalna.. samo Tiesto bio 3 puta, sta drugo reci... | |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: Makedonija season!  | |
| |
|
 | |
| Makedonija season! | |
|