Ex Yu Trance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ex Yu Trance

Trance Forum

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

Armin novi album

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Mefhisto

Number of posts : 20
Registration date : 2007-04-03

Armin novi album Empty
PostSubject: Armin novi album   Armin novi album Icon_minitimeMon Aug 20, 2007 6:37 pm

a ljudi? Shta mislite...kada ce? Smile I, ono kakav ce uspeh imati... ne znam po meni ako bude bio dobar kao ovaj prethodni...Armin osvaja No.1 na DJMAG.com (ako je to mesto gde vecina glasa?). Koje ste novije pesme chuli od njega... Rush Hour je dobar...mada moze on to i bolje..mnogo bolje Laughing
Sve u svemu...nadam se dobrom albumu! Cool
Back to top Go down
http://www.myspace.com/mefhisto1
Goku7
Admin
Goku7

Number of posts : 259
Registration date : 2007-01-19

Armin novi album Empty
PostSubject: Re: Armin novi album   Armin novi album Icon_minitimeTue Aug 21, 2007 1:29 am

Ja mislim da mnogi dj-evi pridaju vaznosti kada je u pitanju ovaj DJ Mag Top 100... Tako prosle godine nijedan od top dj-eva nije napravio album osim mix kompilacija... PVD je imao vec mnoge pesme, ali kao da je cekao da neko izbaci album, da bi on pokazao svoj... Armin je prvi napravio mix kompilacijju asot 2007, Tiesto je izbacio EOL, i sada PVD In Between... Tiesto je zaista pozurio sa novim ISOS....Tacno za vreme DJ Mag Top 100 glasanje. I neocekivano brzno je od EOL tour-a, do objave da ce izaci album, u roku od mesec i po dana... Armin je cini mi se najavio album, ali kasnije ove god. ili tek sledece... Onda ne ocekujem da ce ove godine biti rangiran na prva dva mesta (PVD ili Tiesto)...
Sve u svemu ako su oni dobri DJ-evi ne mora (a pokazalo se da je uvek tako) da znaci da ce napraviti dobru stvar. Oni su najbolji zato sto znaju da odaberu najbolju muziku.
Back to top Go down
https://exyutrance.editboard.com
Mefhisto

Number of posts : 20
Registration date : 2007-04-03

Armin novi album Empty
PostSubject: Re: Armin novi album   Armin novi album Icon_minitimeTue Aug 21, 2007 1:55 am

Goku7 wrote:
Ja mislim da mnogi dj-evi pridaju vaznosti kada je u pitanju ovaj DJ Mag Top 100... Tako prosle godine nijedan od top dj-eva nije napravio album osim mix kompilacija... PVD je imao vec mnoge pesme, ali kao da je cekao da neko izbaci album, da bi on pokazao svoj... Armin je prvi napravio mix kompilacijju asot 2007, Tiesto je izbacio EOL, i sada PVD In Between... Tiesto je zaista pozurio sa novim ISOS....Tacno za vreme DJ Mag Top 100 glasanje. I neocekivano brzno je od EOL tour-a, do objave da ce izaci album, u roku od mesec i po dana... Armin je cini mi se najavio album, ali kasnije ove god. ili tek sledece... Onda ne ocekujem da ce ove godine biti rangiran na prva dva mesta (PVD ili Tiesto)...
Sve u svemu ako su oni dobri DJ-evi ne mora (a pokazalo se da je uvek tako) da znaci da ce napraviti dobru stvar. Oni su najbolji zato sto znaju da odaberu najbolju muziku.

Ok ok ok, slazem se da su oni najbolji zato sto znaju da odaberu naj. muz....ali isto tako! dosta muzike koju ti najbolji naprave...me odusevi...
Back to top Go down
http://www.myspace.com/mefhisto1
Sponsored content

Armin novi album Empty
PostSubject: Re: Armin novi album   Armin novi album Icon_minitime

Back to top Go down

Armin novi album
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» A STATE OF TRANCE 294 by Armin Van Buuren
» Armin van Buuren - Armin Only,Live @ Ahoy Rotterdam 11-11-06
» Armin van Buuren - Armin Only,Live @ Ahoy Rotterdam(11-11-06
» A State Of Trance 2007 (Mixed By Armin Van Buuren)
» Armin Van Buuren - Party 2k3 Mix (11-01-2007)