| Track's Requests! | |
|
|
Author | Message |
---|
StormY
Number of posts : 158 Age : 36 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Track's Requests! Sun Jan 28, 2007 7:01 am | |
| ove stavite pesme koje su vam potrebne a nemate ih,da bi ostatak ekipe video dali moze da pomogne ! :D
tako da ako neko kojim lucajem ima nesto od ovoga:
1.Santiago Nino & Damien Heck - Redsky (Santiago Nino Dub Mix) 2.Markus Schulz vs. Chakra - I Am 3.Michael Dow - Ascent 4.FKN feat. Jahala - Why 5.Lost World - A Life Elsewhere (Martin Roth PSY Remix) 6.Marc Marberg with Kyau & Albert - Megashira 7.Thomas Bronzwaer - Close Horizon (Giuseppe Ottaviani Remix) 8.Lost Witness vs. Sassot - Whatever (Aly & Fila Remix) 9.Johan Cyber - Perspective 10.Cosmic Gate - Analog Feel (Rank 1´s Digital Recrap Mix) 11.Under Sun - Captured (Signum Signal Remix) 12.Nick Robertson - Identity Crisis (John O Callaghan Remix) 13.Fine Taste - Sidewalk Chalk 14.Emjae - Necromancer (Probspot Dub) 15.Solar Stone - The Calling (Orkidea Remix) 16.JamX & De Leon - Elektrisch (Mark Sherry's Outburst Instrumental Mix) 17.Jer Martin presents Medusa - Secrets 18.Duderstadt feat. Anita Kelsey - Smile (Duende Dub Mix) 19.Joop - The Future (Rank 1 Remix) 20.Activa - Genetic 21.Marc Marberg with Kyau and Albert - Megashira 22.Menno de Jong pres Myth - Sjamaan 23.FKN Feat. Jahala - Why (Aly & Fila Remix) 24.Dreas vs Mike Perry - Arctic Sweep 25.Airbase - One Tear Away 26.Aly & Fila Pres. A & F Project - Ankh (Breath Of Life) (Carl B Remix)
:lol!: ... pomagajte!!! :D
Svaka mi znaci MNOGO! | |
|
| |
Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Track's Requests! Sun Jan 28, 2007 7:36 am | |
| Imam ja smile pa ako hoces nekako da ti doturim, ali mogu tek od prvog zbog ogranicenog neta a sada imam nekih 50mb do kraja meseca TT | |
|
| |
StormY
| Subject: Re: Track's Requests! Sun Jan 28, 2007 7:50 am | |
| - Goku7 wrote:
- Imam ja smile pa ako hoces nekako da ti doturim, ali mogu tek od prvog zbog ogranicenog neta a sada imam nekih 50mb do kraja meseca TT
sta god imate... sve dobro dodje! samo mi 3-eg istice net pa me nece biti neko vreme... zato sad moram da prikupim muziku... ljudi sorry ako malo navaljujem! | |
|
| |
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: Track's Requests! Fri Feb 02, 2007 9:12 am | |
| Karen Overton – Your loving arms [Brian Kearney’s filth treatment Remix]Drugari, jel ima neko link za ovu stvar... ali ne cuttovanu iz nekog mixa, vec celu... kompletan rmx od pocetka do kraja, ova verzija?! Obozavam ovu stvar a strasno mi se dopala ova verzija, ne mogu da je nadjem, imam ravno 10 verzija ove pesme ali ovu nemam, so... | |
|
| |
Masta
Number of posts : 20 Age : 40 Localisation : Nish Registration date : 2007-02-02
| Subject: Re: Track's Requests! Sun Feb 04, 2007 10:01 am | |
| Jel ima neko "Agnelli & Nelson - Wear That Dress (Sean Tyas remix)" Ova stvar se nalazi na "Sean Tyas - California Promo Mix 2006". Ja sam nalazio neku secenu verziju iz mixa (a to mogu i sam da uradim). I neka kaze neko i ako ima neciji drugi remix, pa i to da skinem Inace stvar kida koliko je dobra | |
|
| |
StormY
| Subject: Re: Track's Requests! Sun Mar 11, 2007 9:44 am | |
| e ljudi ajde vidite jel ima neko ove trekove,ne trebaju mi isecene iz seta... Johan Cyber - Perspectrive (pesma kida kolko je dobra) Kirsty Hawkshaw meets Tenishia - Outsiders (Cosmic Gate Remix) Michael Dow - Ascent please! | |
|
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: Track's Requests! Sun Mar 11, 2007 10:01 am | |
| - StormY wrote:
- e ljudi ajde vidite jel ima neko ove trekove,ne trebaju mi isecene iz seta...
Johan Cyber - Perspectrive (pesma kida kolko je dobra) Kirsty Hawkshaw meets Tenishia - Outsiders (Cosmic Gate Remix) Michael Dow - Ascent please! http://rapidshare.com/files/18084380/KHT-OCG.rar <-- outsiders | |
|
| |
StormY
| |
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: Track's Requests! Sun Mar 11, 2007 1:46 pm | |
| Bratem stvarno ne znam na sta mislis preko cega? preko tog link-a, ides na free (vidim da ne znas dosta stvari ;PP) i onda cekas nekih 2 minuta... i onda upises code koji ti je napisan (ne zaboravi naocare za ovo ;P) | |
|
| |
StormY
| Subject: Re: Track's Requests! Sun Mar 11, 2007 6:40 pm | |
| - Goku7 wrote:
- Bratem stvarno ne znam na sta mislis preko cega? preko tog link-a, ides na free (vidim da ne znas dosta stvari ;PP) i onda cekas nekih 2 minuta... i onda upises code koji ti je napisan (ne zaboravi naocare za ovo ;P)
hahaha,ma znam ja da skinem preko cega hoces... nego neznam odakle vadite te linkove. neku sajt,forum ili sta vec ... | |
|
| |
StormY
| Subject: Re: Track's Requests! Sun Mar 11, 2007 6:42 pm | |
| - Goku7 wrote:
- Bratem stvarno ne znam na sta mislis preko cega? preko tog link-a, ides na free (vidim da ne znas dosta stvari ;PP) i onda cekas nekih 2 minuta... i onda upises code koji ti je napisan (ne zaboravi naocare za ovo ;P)
hahahha,ma znam ja da koristim link,nije to bilo pitanje neg oodakle vam svi ti linkovi naj novijih izdanja,neki forum ili sajt? hehehe.... | |
|
| |
deda
Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: Track's Requests! Thu Mar 15, 2007 4:34 am | |
| aj malo i meni da pomognete.. Trazim sve moguce remixe ove stvari oceanlab feat justine suissa-sirens of the sea hvala | |
|
| |
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: Track's Requests! Thu Mar 15, 2007 5:45 am | |
| Na soulseek-u trenutno ima samo jedna verzija, Kyau vs. Albert vocal mix... ako nemas tu, evo ja je skidam upravo pa cu je zakaciti na sendspace. | |
|
| |
deda
Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: Track's Requests! Thu Mar 15, 2007 6:49 am | |
| | |
|
| |
StormY
| Subject: Re: Track's Requests! Thu Mar 15, 2007 10:27 am | |
| pa ja sam je imao do pre 20 dana,sto nisi trazio | |