| trance DJ-evi u srbiji | |
|
+15Evol` the.doctor Mefhisto deda Steff van Drin Suncani untouchable Battle_For_Trance manatee adda Makana Goku7 warlamb StormY boki38 19 posters |
|
Author | Message |
---|
deda
Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Tue Apr 03, 2007 6:23 am | |
| LEEEEY KAKO CURA PRZHI!!!! Mislim,da se ne lazemo,ne slusam ovako nesto kod kuce.Ipak je dosta jako al' za neko "divljanje" je perfektno... | |
|
| |
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Wed Apr 04, 2007 10:37 am | |
| Kad smo vec kod cura dj-eva, poslala mi je jedna cura svoj prvi zvanicni promo koji deli okolo, pravac je progressive/upliting sa mnogo vokala, , zvuci sasvim sasvim ok, pa ako zelite da postavim link, bilo bi lepo da upadnu i neki komentari cisto da joj se malo digne moral jer ima extra potencijala... a pesme u mixu, VRH!!! Pa ja ih ovako ne bih sastavila... zensko, jbg, sve smo iste | |
|
| |
Mefhisto
Number of posts : 20 Localisation : Novi Sad Registration date : 2007-04-03
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Wed Apr 04, 2007 12:01 pm | |
| Davaj link :D:D | |
|
| |
Makana
Number of posts : 30 Age : 41 Localisation : Nish,Serbia Registration date : 2007-01-20
| Subject: Trance dj-evi u srbiji Wed Apr 04, 2007 12:07 pm | |
| Daj link Shane | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Thu Apr 05, 2007 9:33 am | |
| Evo ga... izviinite za zakasnjenje (link deleted... look on the next page) Aj pa poslusajte i javnite sta mislite...
Last edited by on Thu Apr 05, 2007 7:00 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Makana
Number of posts : 30 Age : 41 Localisation : Nish,Serbia Registration date : 2007-01-20
| Subject: trance dj-evi u Srbiji Thu Apr 05, 2007 4:34 pm | |
| Eeee,ja skinula i preslusala mix ove cure.Mogu reci da je dobar,dobar izbor pesama(mnoge od njih OBOZAVAM) samo problem je upravo to,mnogo dobrih pesama u jednom mixu,da kazem kratkom.Mozda bi trebala malo da prosara mix nekim ne tako puno da kazem, slusljivim pesmama.Sve u svemu meni se svidja,stvarno je dobra. | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Thu Apr 05, 2007 5:13 pm | |
| Hehe... super, drago mi je da ti se svidja Znas kako, fora je u tome sto je ovo prvi promo i upravo iz tog razloga je tako malo vise (da kazem) napumpan dobrim stvarima, da ostavi pecat i utisak! ...a i mix je prilicno licne prirode, pa je i to jos jedno od objasnjenja zasto takav efektan tracklist. Sto se duzine tice, da, slazem se i ja da je kratak, ali promo mora da bude ispod 80min da bi stao na audio cd i isao tako od ruke do ruke Superishka... prosledi ga dalje slobodno ako zelis. | |
|
| |
Makana
| Subject: trance dj-evi u srbiji Thu Apr 05, 2007 6:08 pm | |
| ok,hocu thanks | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Thu Apr 05, 2007 6:59 pm | |
| E, hajde pusticu finalnu verziju, sa diska... malo se razlikuje od ovog linka koji sam stavila u prethodnom postu, ne razlika po pitanju tracklista, samo jedan mali deo se razlikuje, razlicito su umiksovane Touch Me i Rapture Mala dorada za finalno putovanje... pa tako, ako te ne mrzi skini ponovo i prosledjuj, ako ne ok, mala je razlika, samo taj jedan mali deo i samo sto je ovo sada konacna verzija sa diska a ono je bilo iz kompa, pripremno... Evo uploadujem licno i personalno | |
|
| |
Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 2:51 am | |
| 'Ajde stavite tracklistu pesama... | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 5:01 am | |
| Fullmoon Expirience (April 2007. Promo) http://www.sendspace.com/file/k22jtkMorala sam malo zaobilaznim putem, jebi ga, zene... nedostaje hrabrosti... Dosadno mi je pa sam se Sigrala malo... eto, lepa zajebancija homemade Uzivajte... nema nikakvih cura, curica, drugarica... Me, myself and I... | |
|
| |
Makana
| Subject: trance dj-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 6:11 am | |
| Shane,pa ovo si ti uradila? pa sto ne kazes odmah?! bice od tebe dj,veruj i to dobar | |
|
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 6:16 am | |
| Ja sam znao da je to ona uradila hehe
Aj' stavite tracklist-u... | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 6:20 am | |
| Jbg Makana... treba malo vremena za "coming out" Evo zavrsen je, ovo gore je skoro finalni link, ima posle toga jos jedna mala dorada jer mi je malo ispao "Love You More" sinoc sto se cuje malo gore ko zna i kapira kako to ide... rezu se disci i gotov je cover i ide za Bg, trazili neki ljudi sa NBg-a da saljem promo sad' zadnji put kada sam bila tamo i zezala se na jednoj zurkici 3-4h pustala im muziku i odlepili skroz, pa eto.. to je bio razlog da dosadu pretvorim u zezanciju i snimim nesto. Bice jos bolje... i da, kapiram ti onaj komentar o "mnogo poznatih stvari" na jednom mestu, bice bolje, bice bolje, imam muzike i vinila na pretek i igram se svaki dan sa njima pa cemo da ukomponujemo uskoro nesto novo i nesto malo manje emotivno.. Hvala tebi sto si preslusala... | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 6:21 am | |
| - Goku7 wrote:
- Ja sam znao da je to ona uradila hehe
Aj' stavite tracklist-u... Pa eno ti gore back-cover, imas tracklistu pesama koje su u miksu... i plus zahvalnicu Ako ne vidis sliku, zalepicu tracklistu ovako "pesaka", aj javni... | |
|
| |
the.doctor
Number of posts : 123 Localisation : :State of Neesh: Registration date : 2007-01-25
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 6:48 am | |
| | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 7:03 am | |
| aj slushni ako te ne mrzi... best of my best jeste definitivno... samo je 80min TOO SHORT da bih stavila svoje sve best of best, ali bice prilike... | |
|
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 11:34 am | |
| Meni je mnogo drago sto su se ljudi odusevili za trance... N-tchable aj' malo utiske sa party-ja... Kakve su reakcije bile... ) | |
|
| |
the.doctor
Number of posts : 123 Localisation : :State of Neesh: Registration date : 2007-01-25
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 11:54 am | |
| | |
|
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 1:38 pm | |
| btw Jesi ovo odradila sa virtual DJ-om ili nekim slicnim programom ili imas opremu? | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 3:42 pm | |
| | |
|
| |
the.doctor
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 3:48 pm | |
| you welcome.... btw cool mix... sve ono sto volim da cujem je naslo mesto u mixu... treba ti jos malo vezbe i tehnike, ali izbor pesama sto se mene tice je extra... nije neko jako przenje nego bas ono kako zamisljam trance... emotional & spiritual go for it... | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 4:05 pm | |
| Treba mi oprema... Da bi na njoj mogla da vezbam i ostalo. Da, da, da... znam... Jebiga, kad' mi mama i tata ne drze zlataru, dragstor ili slicno... Ovo je kucna softverska zezancija odprilike, probala sam CDJeve sada u Bg-u na zurci zadnji put kada sam bila, Pioneer 800, u principu, sve sto ima na njima preneto je i na software samo sto treba vezbanje osecaja za uskladjivanje beat-a, precizan loop... malo joggiranja i nista strasno u principu... Izbor pesama, da... hvala za pohvalu, ustanovili smo vec da nam je ukus prilicno slican emotional and spiritual... sve moze da nadje mesta u miksu, samo treba imati taj osecaj... ...i malo opreme... i malo ovo ono... i eto ti label Fullmoon Shala mala... Super su iskomentarisali mix decaci iz STS Musica... Sto mi je cudno, jer su tamo svi uglavnom hejterski i sujetno nastrojeni, jos uvek ne mogu da verujem, ali eto... desava se | |
|
| |
the.doctor
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 4:19 pm | |
| | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji Fri Apr 06, 2007 4:29 pm | |
| Pa znas kako, decko koji je u sklopu STS-a, dj duze vreme, preslusao miks jer se znamo preko msn-a i extra ga iskomentarisao... i kaze nesto tipa kako progressive trance nije njegov fah, ali da je voznja miksa fenomenalna, izbor pesama takodje, na Delerium - Silence i Dangerous Power odlepio... tako da, u pravu si potpuno, nemaju pojma ljudi o trance-u kao takvom vec svi misle nesto sasvim levo kada cuju da neko spominje trance... Evo vidis sada, uredno skinuo miks medju prvima, preslusao i skapirao voznju, dopalo mu se i rekao da nastavim... a nije njegov fah... Tako da, treba gurati i dalje pa mozda nesto i promenimo u ovoj smrdljivoj zemlji, a ne da dodje Tiesto sledeci put na prazan sajam opet... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: trance DJ-evi u srbiji | |
| |
|
| |
| trance DJ-evi u srbiji | |
|