Ex Yu Trance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ex Yu Trance

Trance Forum

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

Nesto o vama ) i meni naravno ;p

Go down 
+6
Makana
manatee
untouchable
Battle_For_Trance
Ivana
Goku7
10 posters
AuthorMessage
Goku7
Admin
Goku7

Number of posts : 259
Registration date : 2007-01-19

Nesto o vama ) i meni naravno ;p Empty
PostSubject: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeThu Feb 01, 2007 2:25 pm

'aj kada vec pitam da kazem prvi )
Ime mi je Igor, imam 20 godina ( za koji mesec 21) zivim i studiram u Beogradu, slusam jednu muziku za koju ne znate, ali ne bi bilo lose uputiti vas... trance...googlajte malo ;P ne znam sta jos da napisem... )
Idol mi je Ronaldo ) Mozete da mislite sta hocete, ali ime koje mi je ovde (Goku) mi je u neku ruku uzor... Ko je gledao mozda zna na sta mislim ;P

Last edited by on Fri Feb 02, 2007 4:25 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://exyutrance.editboard.com
Ivana

Ivana

Number of posts : 42
Registration date : 2007-01-26

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 02, 2007 4:19 am

pa napisi sta studiras Razz Very Happy
sta da ti kazem o sebi..? ime i godine necu da ti kazem Very Happy
studiram english language..party maniac sam...trujem se trance-om i techno-m...i jeeeeeedvaaaaaaa cekam da zavrsim fax da budem svoj covek Very Happy bounce bounce cheers
Back to top Go down
Battle_For_Trance

Battle_For_Trance

Number of posts : 72
Registration date : 2007-01-29

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 02, 2007 4:39 am

Pa evo da napishem neshto i o meni:
Davor mi je ime i rodjen sam 1986 godine u Uzicu,ziveo u Sevojnu do moje 14-e godine kad sam se odselio za Norveshku.
Trenutno ne idem u shkolu,pauziram godinu dana,radim da bih imao pare za sledetju shkolsku godinu i stanarinu a mozda i auto.
Hobi mi je igranje World Of Warcraft igre i naravno slushanje muzike...
Back to top Go down
untouchable

untouchable

Number of posts : 440
Registration date : 2007-01-23

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 02, 2007 5:23 am

Ih bre Goku.. pa nije ovo sajt i forum za upoznavanje i zaljubljivanje nego za diskusije o muzici Wink ..si zapeo bre ovako rano da se predstavljamo?! Laughing
Sledicu i ja Ivanu, necu reci ni ime ni godine... samo cu reci da sam starija od svih koji su se do sada predstavili i da studiram psihologiju.
Nisam party maniac trenutno, ali sam bila veeeeeliki party maniac, nisam propustala NI JEDNU zurku u gradi niti I JEDNU dobru zurku u Beogradu! Cool Slusala mnogo toga, videla mnogo njih.. trenutno ne idem na zurke u gradu jer se sve svode na isto a ja ne zelim da se zadovoljavam malim stvarima, lepse mi je da sedim kuci i slusam svoju muziku Smile Izadjem tek ponekada, cisto na pice sa drugaricom/drugom.. retko kada banem na neku zurku, eventualno jednom u 2-3meseca ako se bas zapijemo negde pa onda ne znamo sta cemo sa sobom.. pa banemo cak i u scenu lol!

I tako.. sta jos reci. Vozim rolere (dobro, zimi ne vozim Very Happy ), slusam mp3 stalno, kad god sam napolju imam slusalice u usima, zavisna sam od muzike, totalno!!! ..nista i nikoga ne volim kao muziku i to je jedina stvar koje se ne bih mogla odreci.

Zelim da zavrsim budjavi fax i zapalim za Bg.. zelja mi je da se preselim tamo vec godinama, pa... jos malo pa nestalo Wink

To je to o meni... i da, prodajem mobilni telefon za 110eur, ako neko hoce da kupi.. lol! lol! lol!
Back to top Go down
http://www.myspace.com/23untouchable
manatee

manatee

Number of posts : 191
Registration date : 2007-01-22

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 02, 2007 5:28 am

i.................imas 100 posta vishe od sledeceg najbrzeg na tastaturi...... Wink
Back to top Go down
Goku7
Admin
Goku7

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 02, 2007 5:28 am

oO pa zabol... mene uvo dal' hoces da se predstavis ili ne, tvoja stvar... Ne trazim devojku niti mi je stalo da sada se upoznajem sa ljudima na netu (niti sam to ikada radio)... Nit' cu te zvati po imenu nit cu nesto pamtiti.... Uostalom napisao sam o sebi nesto, ne biografiju za "need love" Vidjao sam na drugim forumima kao predstavite se i slicno pa rek'o da ne mislite da sam neki debil, pa sam se predstavio, ako je nekog blam neka ne pise...Sada ti shvati to kako hoces oO
Back to top Go down
untouchable

untouchable

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 02, 2007 5:31 am

Goku7 wrote:
oO pa zabol... mene uvo dal' hoces da se predstavis ili ne, tvoja stvar... Ne trazim devojku niti mi je stalo da sada se upoznajem sa ljudima na netu (niti sam to ikada radio)... Nit' cu te zvati po imenu nit cu nesto pamtiti.... Uostalom napisao sam o sebi nesto, ne biografiju za "need love" Vidjao sam na drugim forumima kao predstavite se i slicno pa rek'o da ne mislite da sam neki debil, pa sam se predstavio, ako je nekog blam neka ne pise...Sada ti shvati to kako hoces oO

eeheeeej... down boy!!! lol!
nista lose nisam rekla ni mislila, salila sam se.. malo jutarnje sale uz jutarnju kafu, sto si tako ozbiljan?! Shocked
uostalom.. pogledaj koliko sam napisala o sebi, da sam mislila nesto lose ne bih ni rec stavila, opusti se.. zezamo se Cool
Back to top Go down
untouchable

untouchable

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 02, 2007 5:31 am

manatee wrote:
i.................imas 100 posta vishe od sledeceg najbrzeg na tastaturi...... Wink

ne sitnicari!!! lol! lol! lol!
Back to top Go down
manatee

manatee

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 02, 2007 5:36 am

jel ima neka iz nisa il okoline, slobodna za dopisivanje.....
tel 066 85748 5484875 93 894;fkkkk............. cheers cheers
bez cimanja molim>>>>..........hahhaha ha ha ha

Nesto o vama ) i meni naravno ;p Smiley
Back to top Go down
Makana

Makana

Number of posts : 30
Registration date : 2007-01-20

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 02, 2007 12:52 pm

Pa hajde i ja da se predstavim
Zovem se Marina,imam 24 godine,iz Nisha sam,studiram medicinu,OBOZAVAM TRANCE,volim techno,od minimala mi je vise muka iskreno.Jedva cekam da zavrsim fax koji vec traje poduze,volim zurke kao i svi ovde,zelim da vidim Italiju,Amsterdam,odem na SENSATION WHITE I BLACK i vidim Tiesta ponovo u Bg,kao i Armina i Paul van Dyk-a a moze i Above & Beyond.
Toliko za sad Very Happy
Back to top Go down
adda
Admin
adda

Number of posts : 71

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 02, 2007 2:35 pm

"Zovem se Budimir Trajkovic, idem u drugi ne u treci razred gimnazije, i zivim na jedanestom spratu ove zgrade i zelim da se upoznam stobom"

ahahahahahaha salim se naravno, mada me vecina sa ovog foruma i licno poznaje, ali ajde, ovaj pa evo ja sam Aca, iz Nisha sam, studiram na megatrendu ekonomiju (zavrsio sam visu poslovnu) i naravno da mi je cilj da zavrsim i fax, ali nije mi trenutno prioritet, inace radim privatno (knjigovodstvo), od muzike techno i trance samo slusam (znaci trance obozavam da slusam kuci i naravno kad god idem negde u mp3 plajeru, dok mi je techno glavni za zurke, jer na pravu trance zurku jos nisam bio Crying or Very sad Sad Rolling Eyes ali ici cu nadam se bar nekad), iako imam vec 22 godine i dalje zivim za prave techno zurke, znaci jedva cekam neku....... i sta jos, pa obozavam informaticku tehnologiju da pratim, to mi dodje i kao hobi i naravno internet... pa toliko za sad.... I naravno voleo bih da upoznam jos ljudi sa neta!!! Pozdrav za ekipu sa Konduktera!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://fightclubdjs.forum2u.org/
Goku7
Admin
Goku7

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 02, 2007 2:50 pm

oooo sve iz Nish oO
Back to top Go down
untouchable

untouchable

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeSat Feb 03, 2007 3:03 pm

Zamislite, ja bila sinoc na zurci u FB-u!!! affraid affraid affraid
Nakanila se nekako da dodjem... i da, izdrzala sam pola sata, mozda malo vise.. ljudi, meni je ono bilo uzasno!!! Pa za to vreme ja sam cula sve same hitove iz 2002. godine!!!!!!!!!!!!!!!! confused
I da.. jos nesto o meni - mrzim onaj prostor iz dna duse!!! Od sinoc definitivno, sve su mi se stvari usmrdele na dim.. nadala sam se da cu sresti nekoga od ekipe da se upoznamo konacno, videla samo Chick-u, trazila addu po kacketu koji stalno prica da nosi Smile ali nisam ga nasla.. i zapalila kuci sa punim pivom u ruci koje sam dobila od ljubaznog osoblja Very Happy
Back to top Go down
Suncani

Suncani

Number of posts : 166

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeSat Feb 03, 2007 4:50 pm

Tu sam i ja da se predstavim Very Happy .
Aleksandar mi je ime. Rođen sam u Sarajevu, a čitav život, osnovnu i srednju školu završio na Palama. Pale su vam možda poznate kao sedište Radovana Karadžića i srpske vlade za vreme rata. Avaj,.. Fax sam upisao na Palama i prebacio se u Beč. Ovde sam već nekih godinu dana i vreme sam proveo učeći jezik i u martu počinjem sa studijem prava (mada bih sad hteo političke nauke, ali komplikacija oko prepisa). Donedavno sam slušao samo metal i verovatno mi je od toga ostao afinitet prema jakom zvuku koji danas nalazim u Technu, Goa i Psy Tranceu.
Sebe u budućnosti vidim negde dole u BiH ili Srbiji. Nigde život nije tako živahan, nigde drugovi nisu bliži, nigde devojke nisu lepše....
Zaista mi je drago što sam naleteo na ovo veselo društvance i zaista mi je stalo do daljeg upoznavanja...

Pozdrav svima.... Very Happy
Back to top Go down
manatee

manatee

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeSat Feb 03, 2007 8:47 pm

ej...josh ja nisam reko nista o sebi...........odakle da pocnem...he he
zovem se Petar ,a prezivam Trajkovic.
imam 23 god. studiram ekonimiju .... i tako...da najvishe volim trancee to je jasno, prva stvar koju sam u zivotu cuo(mislim od trance-a, naravno) i koja mi je promenila muzicki ukus je Randy Katana - Silence!!!
@ unntouchable
adda nije bio u feedback..........
ja kad sam te pitao dal ides rekla si da necesh....... a to za hitove iz 2002....eeee , sigurno si shajnija cula........lako je njemu kad nema konkurenciju u gradu, moze da vrti i stare stvari da se ljudi koji nemaju pojma loze......
fala bogu da je josh neko ukapirao......
za slucaj da shajni cita ovo, brate ja sam samo realan,..nema ljutnje!!
Back to top Go down
untouchable

untouchable

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeSun Feb 04, 2007 4:45 am

@Manatee
Nisam ja ni planirala da se pojavim tamo uopste, rekla sam ti i zasto i tako se i desilo - smorila sam se. Smile Unapred znam sta ce mi prijati a sta ne, nego smo se zapili u gradu i nije nam se odmah islo kuci, pa, posto smo vec bili kolima svratili kolektivno dole, da probamo Smile ..i tako sam se ja nadala da cu sresti nekoga od vas, ali nije mi bas bilo najjasnije kako da vas prepoznam
lol! pa sam probala preko adde jer znam da stalno prica kako nosi neke drecave kackete Laughing
Ja od kako sam sisla dole zalepila sam se za sank sa drugaricom i tu sam i ostala do kraja koliko smo sedeli 30-45min..
..i za to vreme uspela da se smorim do bola! Pretpostavila sam da je bio Shiny to na sta sam mislila i bas mi bre nije jasan Very Happy ..no dobro, ako je ljudima bilo lepo meni je svejedno, samo nisam mogla a da ne iskomentarisem stvar koja je bukvalno bila hit 2002!!! Tada sam i ja jos uvek skakala na d'n'b i nemoguce je zaboraviti tu stvar Wink
A sto se Shinny-eve konkurencije tice, ne znam da li si slusao Srdjana Trencica koji isto radi u FBu povremeno.. pa znas sta je on za ono sto sam ja cula u subotu?! Roni Size!!! bounce
Back to top Go down
adda
Admin
adda

Number of posts : 71

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeSun Feb 04, 2007 4:56 am

untouchable wrote:
Zamislite, ja bila sinoc na zurci u FB-u!!! affraid affraid affraid
Nakanila se nekako da dodjem... i da, izdrzala sam pola sata, mozda malo vise.. ljudi, meni je ono bilo uzasno!!! Pa za to vreme ja sam cula sve same hitove iz 2002. godine!!!!!!!!!!!!!!!! confused
I da.. jos nesto o meni - mrzim onaj prostor iz dna duse!!! Od sinoc definitivno, sve su mi se stvari usmrdele na dim.. nadala sam se da cu sresti nekoga od ekipe da se upoznamo konacno, videla samo Chick-u, trazila addu po kacketu koji stalno prica da nosi Smile ali nisam ga nasla.. i zapalila kuci sa punim pivom u ruci koje sam dobila od ljubaznog osoblja Very Happy

Ja nisam bio u Feedbacku bas iz razloga koje si ti navela, a i nervirame to sto se tamo strasno kasno skupljaju ekipe, pa ja se smorim do bola kuci kad treba da izadjem u grad u 00.00 ili 00.30h!!!

A to za drecave stvari si u pravu, obozavam da nosim zuto, narandzasto, zeleno i sl.!!!

Inace sto se tice dnb muzike volim da je cujem samo bez pevanja i naravno sto tvrdje... Very Happy Very Happy bounce
Back to top Go down
http://fightclubdjs.forum2u.org/
Dj_Dee

Dj_Dee

Number of posts : 22
Registration date : 2007-02-21

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 23, 2007 3:24 am

Ja sam novi na forumu, pa de se predstavim. Zovem se Dejan, zivim u Novom Sadu, zavrsio sam srednju muzicku skolu"Isidor Bajic"takodje u NS-u, sad trenutno studiram Muzicku akademiju takodje u NS-u, imam 20 godina, slusam elektronsku muziku od svoje 9-e godine, a sad imam 20godina. Trance sam poceo intezivno da slusam 98 god. prva stvar koju sam cuo , a da je ostavila snazan utisak na mene je Paul van Dyk- for an angel. Poceo sam se odskora baviti DJ-ingom. San mi je da odem da zivim i radim na IBIZZI !!!!!! Toliko od mene cheers Very Happy cheers
Back to top Go down
Goku7
Admin
Goku7

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeFri Feb 23, 2007 3:32 am

Dobrodosao ;p
Back to top Go down
StormY

StormY

Number of posts : 158

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitimeWed Mar 14, 2007 4:32 am

I Though You'll never ask... Smile

Ime mi je Nikita,prezime Pejcic.... Rodjen 1988 u Moskvi,tamo sam ziveo 7 godina,zavrsio prvi razred osnovne (lol) zatim sam se preselio ovde 1995 jer je cale tako odlucio i srecan sam zbog toga i dan danas!
sad idem u srednju gradjevinsku u Beogradu,slusam TRANCE(to sigurno niste znali) ni ne secam se kad sam poceo da ga slusam,bavim se Dj-ingom,polako pocinjem produkcijom i san mi je da u tome i uspem! Volim da izlazim i da posecujem zurke,da se zezam,lepo provedem sa lepim i sexy devojkama i obozavam da putujem! Misim shta reci... to je to ! BR. telefona nedam lol! !lol!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Nesto o vama ) i meni naravno ;p   Nesto o vama ) i meni naravno ;p Icon_minitime

Back to top Go down

Nesto o vama ) i meni naravno ;p
Back to top 
Page 1 of 1