| kad ce ta nova Vlada...? | |
|
|
Author | Message |
---|
adda Admin
Number of posts : 71 Age : 40 Localisation : Nish Registration date : 2007-01-19
| Subject: kad ce ta nova Vlada...? Fri Feb 02, 2007 2:42 pm | |
| Iskreno ovi politicari su poceli toliko da me nerviraju da je to strasno i da se mnogo neodgovorno ponasaju u ovim teskim vremenima za nasu Srbiju!!!
Ne mogu da verujem da stranke koje su okupljale nekadasnji Dos ne mogu da se odgovoreo o sastavu nove Vlade...
Sve se vise i vise razocaravam!!!
Pa dokle vise... | |
|
| |
Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: kad ce ta nova Vlada...? Fri Feb 02, 2007 2:54 pm | |
| Pa tek su se zavrsile prve runde razgovora, polako ;p Neka tece ovim tokom, samo da se ne spoje radikali i Kostunicini ;p Ako do sada nije islo sto se tice zivota nista bolje 10 dana + - nista ti nece promeniti... | |
|
| |
the.doctor
Number of posts : 123 Localisation : :State of Neesh: Registration date : 2007-01-25
| Subject: Re: kad ce ta nova Vlada...? Fri Feb 02, 2007 3:03 pm | |
| SRBIJI SE ZURI....
izgubismo predhodnih... KOLIKO?!? 17 godina...?!?! | |
|
| |
Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: kad ce ta nova Vlada...? Fri Feb 02, 2007 3:12 pm | |
| Ne, izgubili smo desetak godina za vreme "Slobe" a sada sve to popravljamo, sto se i oseca... | |
|
| |
deda
Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: kad ce ta nova Vlada...? Fri Feb 02, 2007 3:22 pm | |
| Nova Vlada ce kad se Kostunjavi resi.... Sve je na njemu a kako je krenulo ne mirise mi na dobro...I slazem se da nismo izgubili 17 nego 10 godina...Mozda moze brze da se radi ali ipak ide kako-tako na bolje... | |
|
| |
adda Admin
Number of posts : 71 Age : 40 Localisation : Nish Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: kad ce ta nova Vlada...? Fri Feb 02, 2007 3:32 pm | |
| Ma slazem se ja da ide na bolje bar u nekim delovima ekonomije ali sve ostalo je bre jos uvek na veoma niskom nivou.... Ne mogu da verujem da u ovim najbitnijem trenucima za nasu Srbiju ne mogu da se sloze oko tih najbitnijih pitanja!!! Ne znam vise sta i kako.... Samo se plasim novih izbora... to mi nekako uteruje strah!!! | |
|
| |
Suncani
Number of posts : 166 Age : 38 Localisation : Vienna, Austria Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: kad ce ta nova Vlada...? Fri Feb 02, 2007 4:44 pm | |
| U Austriju su pobedničke stranke napravile vladu tačno 99 dana posle izbora. Nadam se da će se stvari nekako smiriti politički tamo. Kod mene Koštunicina orentacija mi je najbolja. Konzervativni demokrata. O mogućim koalicijama ne bih... Već je pre bilo dosta iznenađenja i sve je otvoreno. | |
|
| |
Witch-King
Number of posts : 7 Age : 43 Localisation : Luda Srpska Drzava Registration date : 2007-01-25
| Subject: Re: kad ce ta nova Vlada...? Sun Feb 11, 2007 8:50 am | |
| Eto rekose da ce u sredu, mada ja nesto chisto Tesko se mi dogovorimo ali se lako razilazimo | |
|
| |
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: kad ce ta nova Vlada...? Sun Feb 11, 2007 9:40 am | |
| Ja nesto mislim da cemo mi opet da imamo parlamentarne izbore.. sumnjivo je meni sve ovo, mislim da nece uspeti.. retko sta u Srbiji ispada ok iz prve.. A ako zaista bude tako, ja cu se dobro porazmisliti da li cu izaci jos jednom.. | |
|
| |
deda
Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: kad ce ta nova Vlada...? Thu Feb 22, 2007 3:36 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: kad ce ta nova Vlada...? | |
| |
|