Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Biznis i Trance Sun Feb 04, 2007 7:13 am | |
| Evo setih se adda kada mi je pricao jednom... Pitam se da li ikako moze da se zaradi kod nas, posto trance-a da kazemo nema, pa kao sto rece adda da se organizuju zurke i slicno nesto... Cisto se pitam, posto sam u fazi razmisljanja "kako se obogatiti" ;P Ne znam sta mi bi da pitam ovo, ali aj' kada vec mi pade napamet.... | |
|
adda Admin
Number of posts : 71 Age : 40 Localisation : Nish Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Biznis i Trance Sun Feb 04, 2007 7:18 am | |
| - Goku7 wrote:
- Evo setih se adda kada mi je pricao jednom...
Pitam se da li ikako moze da se zaradi kod nas, posto trance-a da kazemo nema, pa kao sto rece adda da se organizuju zurke i slicno nesto... Cisto se pitam, posto sam u fazi razmisljanja "kako se obogatiti" ;P Ne znam sta mi bi da pitam ovo, ali aj' kada vec mi pade napamet.... P a evo da ti odmah odgovorim, kad bih ja organizovao nesto, pod 1. ne bih to radio zbog zarade nego cisto zbog uzivanja u muzici, znaci kao sto sam bezbroj puta ponovio ne bih zeleo da se time bavim zbog kinte, nego sto mnogi osporavaju IZ LJUBAVI PREMA MUZICI, dok cu se u zivotu baviti nekim sasvim drugim stvarima koje nemaju blage veze sa muzikom, zurkama i slicnim stvarima. Naravno ovo je samo moje misljenje o tome! | |
|
Goku7 Admin
| Subject: Re: Biznis i Trance Sun Feb 04, 2007 7:24 am | |
| jeste u pravu si mada imas primera i fudbalera, igraju iz ljubavi ali ipak ne odbijaju pare ;P Moze da se spoji u ovom slucaju lepo i korisno... ) | |
|
the.doctor
Number of posts : 123 Localisation : :State of Neesh: Registration date : 2007-01-25
| Subject: Re: Biznis i Trance Sun Feb 04, 2007 8:09 am | |
| - Quote :
- Moze da se spoji u ovom slucaju lepo i korisno... )
to je najbolja kombinacija... za svoje zadovoljstvo dobijas i lovu... ima puno ljudi koji ce nekog smatrati za boodalu/neozbiljnog/neiskusnog/ ako ne uzme neku lovu, kada zavrsi neki posao... generalno kazem, ne vezano za party licno nemam nista protiv eventualne zarade od organizovanja zurki... mnogi ljudi su se obogatili na taj nacin i nista manje ne uzivaju nego ostali koji to rade "iz ljubavi"... cak naprotiv... Pogledajte organizatore SENSATION-a... medju najbogatijim ljudima u evropi i jos imaju volje energije i motiva da rade ponovo... novac im definitivno nije motiv, a mislim da nikada nije ni bio... dosao je spontano... | |
|
deda
Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: Biznis i Trance Sun Feb 04, 2007 8:34 am | |
| Kada u organizaciju zuraje ulazis sa mislju koliko mozes da zaradis to je znak da ne radis potpuno iskreno...Ja tako ne bih nikada radio jer sto kaze adda imam drugih planova u zivotu i drugih nacina da zaradim a ta organizacija bi mi bila zadovoljstvo...Naravno ne bih se bunio da se nesto zaradi ali bih bio zadovoljan da ostanem posle svega na 0... I ne verujem da su likovi koji rade Senzacije usli u pricu cisto iz entuzijazma...Pa nije na zapadu ta vrsta muzike nezastupljena kao kod nas pa su znali sta moze da se napravi u finansijskom smislu...To sigurno ne umanjuje moj respekt prema njima i tome sto rade.... | |
|
Goku7 Admin
| Subject: Re: Biznis i Trance Sun Feb 04, 2007 11:07 am | |
| Ma svi se u'vatili tihpravljenja zurki ;P Moze npr. nekako da se popularizuje ta muzika ovde, nevezano za zurke.... ) " City Records i Goku7 vam predstavljaju... Tiesto In Search Of Sunrise 6, samo u exkluzivnim radnjama" (tihi glas)> "Pozurite, broj je ogranicen" ^^" | |
|
deda
Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: Biznis i Trance Sun Feb 04, 2007 11:19 am | |
| Pa nista care...Srecno sa City Records-om... | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Biznis i Trance | |
| |
|