Number of posts : 5 Registration date : 2007-01-30
Subject: Re: Tiesto - In the Dark (novi singl sa nadolazeceg EOL Albuma) Sun Mar 04, 2007 7:48 am
mozda je fake.....mozda sa seta.... koliko stvari sam samo skinuo sa potpisanim tiestovim imenom....a ono nesto bezveze...
mada ne mora da znaci, mozda je pravo
Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
Subject: Re: Tiesto - In the Dark (novi singl sa nadolazeceg EOL Albuma) Sun Mar 04, 2007 8:15 am
Niko nije spominjao da je fake a citao sam da ljudi vec znaju skoro sve njegove pesme, jer ih je vec pustao po setovima, a bile su unknown..sto se mene tice voleo bih da je fake jer mi se ne svidja nesto spec. ;pp
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
Subject: Re: Tiesto - In the Dark (novi singl sa nadolazeceg EOL Albuma) Sun Mar 04, 2007 2:57 pm
Ako je zaista Tiesto onda zali boze... meni je ovo skroooooz labavo. Mada je i snimak blagi uzas, mozda je i bolja... mada se ovo tesko da popraviti, cak i H/Q klasom.
manatee
Number of posts : 191 Age : 41 Localisation : NI Registration date : 2007-01-22
Subject: Re: Tiesto - In the Dark (novi singl sa nadolazeceg EOL Albuma) Sun Mar 04, 2007 5:17 pm
meni se svidja...slazem se sa drugom HUMAN-om, da je malo MTV-jevski.... valjda mu je to sad cilj......da zgrce kintu...al ono .... ima nesto sto me prvlaci.........!!!
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
Subject: Re: Tiesto - In the Dark (novi singl sa nadolazeceg EOL Albuma) Sun Mar 04, 2007 7:59 pm
manatee wrote:
valjda mu je to sad cilj......da zgrce kintu...al ono:
Zar nije vec odavno?!
Mada po toj logici, ako pravi ovakve stvari da bi zgrnuo kintu, a sa mojim komentarom da je "vec odavno" zgrnuo kintu... to znaci da bi do sada trebalo 10 puta da predje na dark posto ga boli ybo za pare
Ma neka ga.. ko zna sta nosi novi album
Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
Subject: Re: Tiesto - In the Dark (novi singl sa nadolazeceg EOL Albuma) Mon Mar 05, 2007 2:07 am