| Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? | |
|
+10ATB_fan orb Ivana Makana deda StormY manatee untouchable Suncani adda 14 posters |
|
Author | Message |
---|
adda Admin
Number of posts : 71 Age : 40 Localisation : Nish Registration date : 2007-01-19
| Subject: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Sat Jan 20, 2007 2:26 pm | |
| Ja najvise posle tranca (a mozda cak i jednako) volim TECHNO (u bilo kojoj varijanti) da li je to fanki, tribal, hard, schrand... Nije bitno, obozavam da djuskam na techno zurkama!!! | |
|
| |
Suncani
Number of posts : 166 Age : 38 Localisation : Vienna, Austria Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Tue Jan 23, 2007 3:55 am | |
| - adda wrote:
- Ja najvise posle tranca (a mozda cak i jednako) volim TECHNO (u bilo kojoj varijanti) da li je to fanki, tribal, hard, schrand... Nije bitno, obozavam da djuskam na techno zurkama!!!
Ja sam pre svega Techno freak. Obožavam Coxa, Beyera, Vatha, Cavea pa i naše momke Nastića i Miličevića. Usput, evo jednog linka za sjajan set od Dejana Miličevića Ada City. Početak je pomalo Minimal, ali onda počinje sjajan Techno. http://www.electric-pulse.com/letolt/Dejan%20Milicevic%20@%20Ada%20city%20center%202006-12-29.mp3Reci mi kakva je Techno scena u Srbiji? Koje se vrste nejviše slušaju. Čuo sam da se u Hrvatskoj najviše sluša Minimal, koji je meni odličan. Evo i link za jednog manje poznatog, ali odličnog Hrvatskog DJ-a: http://www.ganik.net/dwnld.htmlToliko za sada, pozdrav.... | |
|
| |
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Tue Jan 23, 2007 2:50 pm | |
| Progressive House... Prva ljubav zaborava nema!!! Deep Dish, Hernan Cataneo, John Digweed, Dave Seaman pa i Sasha je tu negde... James Zabiela, Nick Warren... i tako dalje i tako blize... Ova muzika - uvek i u svakom trenutku!!! | |
|
| |
manatee
Number of posts : 191 Age : 41 Localisation : NI Registration date : 2007-01-22
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Tue Jan 23, 2007 5:19 pm | |
| | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Tue Jan 23, 2007 5:23 pm | |
| Uuuh, Oakenfold... kako sam njega samo ispustila!!! Ceo dan danas mi je na playlisti, Bunkka za budjenje... a onda u vecernjim satima Paul Oakenfold - Perfecto Chills Vol.3 Divota... | |
|
| |
StormY
Number of posts : 158 Age : 36 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Jan 25, 2007 3:54 pm | |
| neznam za vas ali sto se House-a tice nema nista bez David Guette... | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Jan 25, 2007 4:17 pm | |
| Ok... dobar je Guetta ali on je klasican house, ja sam gore spominjala progressive house kao svoju prvu i mozda i najvecu ljubav! ...i ta ljubav me je odvela na mnogobrojne zurke koje cu uvek pamtiti, uglavnom sam sve svoje favorite cula do sada, ostalo ih je jos samo par Ja bih umesto Guetta-e stavila tu Laurent Garnier-a.. ipak je on pionir!!! Razvaljuje decak, veruj mi... | |
|
| |
StormY
Number of posts : 158 Age : 36 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Jan 25, 2007 4:56 pm | |
| | |
|
| |
manatee
Number of posts : 191 Age : 41 Localisation : NI Registration date : 2007-01-22
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Jan 25, 2007 7:51 pm | |
| a volim i d'n'b.... posebno John B-a...totalno lood lik...... inace ono sto on radi mnogi nazivaju trance&base-om... | |
|
| |
adda Admin
Number of posts : 71 Age : 40 Localisation : Nish Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Fri Jan 26, 2007 9:06 am | |
| Meni je prva ljubav TECHNO!!! Tek sam kasnije cuo za trance, ali ok je i progressive house, inace klsican house ili ti komercijalan me strasno zivcira i nervira, mislim da to nije clubska muzika, nego za neka tako fensy desavanja... | |
|
| |
deda
Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Fri Jan 26, 2007 9:11 am | |
| Samo ne minimal & electro | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Fri Jan 26, 2007 9:13 am | |
| Bas su slatki... :roll:
:geek: | |
|
| |
Makana
Number of posts : 30 Age : 41 Localisation : Nish,Serbia Registration date : 2007-01-20
| |
| |
Suncani
Number of posts : 166 Age : 38 Localisation : Vienna, Austria Registration date : 2007-01-23
| |
| |
deda
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Fri Jan 26, 2007 11:14 am | |
| | |
|
| |
deda
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Fri Jan 26, 2007 11:17 am | |
| - Suncani wrote:
Znači i tamo je Minimal popularan? Meni su i Minimal i Electro dragi. Beyer je fino uklopio taj Minimal u svoje setove. I meni bi mozda bili dragi da nisam "osudjen" da ih slusam na svakom koraku... Vec prelazi u ispiranje mozga... | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Fri Jan 26, 2007 11:25 am | |
| | |
|
| |
Ivana
Number of posts : 42 Age : 39 Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Fri Jan 26, 2007 2:10 pm | |
| Trance-moja prva ljubav onda naravno techno a minimal | |
|
| |
Suncani
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Fri Jan 26, 2007 4:11 pm | |
| | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Fri Jan 26, 2007 7:06 pm | |
| Ja ako sakupim sve... ispalo bi da Deep Dish imam negde izmedju 50-60 albuma, live setova, radijskih nastupa i ostalog... i nikada mi nije dosta! Upravo iz razloga sto su me oni navukli na progressive, upravo tim Moscow GU-om.. zahvalna sam im do neba i zauvek!!! Kartu za zurku, kad god dolaze u Srbiju, uvek narucujem medju prvima... neponovljivo iskustvo, posebno poslednji put kada sam ih slusala... i JEEEEEEDVA CEEEEEKAM da ih vidim ponovo, bilo gde i bilo kada... samo da ih slusam do iznemoglosti... i nazad Obozavam ih... totalno! | |
|
| |
orb
Number of posts : 7 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Mon Jan 29, 2007 7:50 am | |
| ja volem idm, što će reći da sam strendžer ovdi. mada, najbolje obožavam indie. nego, hajde dajte neku preporuku za ambient d'n'b. | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Mon Jan 29, 2007 8:02 am | |
| LTJ Bukem i Adam F... sasvim dovoljno, sta ce ti vise od toga. | |
|
| |
orb
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Mon Jan 29, 2007 8:06 am | |
| zato što to imam | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Mon Jan 29, 2007 8:47 am | |
| Pa pretpostavljam da imas, zato sam ti i rekla "sta ce ti vise od toga?" Progression sessions komada N koliko ih ima i Adamov "Colours" - zakon!!! Sto se mojih preporuka (pored ovih gore) tice... pa ne znam, tu su ti jos Nookie, PFM, Blue Mar Ten, Omni Trio... to je ono sto ja znam i sto sam slusala i sa sigurnoscu mogu reci da vredi!!! | |
|
| |
orb
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Mon Jan 29, 2007 9:04 am | |
| - untouchable wrote:
- Pa pretpostavljam da imas, zato sam ti i rekla "sta ce ti vise od toga?"
Progression sessions komada N koliko ih ima i Adamov "Colours" - zakon!!! iam, iam... - Quote :
- Sto se mojih preporuka (pored ovih gore) tice... pa ne znam, tu su ti jos Nookie, PFM, Blue Mar Ten, Omni Trio... to je ono sto ja znam i sto sam slusala i sa sigurnoscu mogu reci da vredi!!!
i omni trio iam, al ove druge nemam. fala ti : ) nego, da budem iskren, mi se znamo sa jednog drugog foruma. ja tamo video linak za ovaj forum, pa rekoh-aj da nesto naucim... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? | |
| |
|
| |
| Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? | |
|