| Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? | |
|
+10ATB_fan orb Ivana Makana deda StormY manatee untouchable Suncani adda 14 posters |
|
Author | Message |
---|
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Mon Jan 29, 2007 9:07 am | |
| Ma nema na cemu... Malo sam se i ja podsetila davnih dana kada sam i ja slusala ovako nesto... ne znam sta su radili u zadnje vreme, ali ono sto ja imam od pre par godina je superishka! Pa eto... nadji negde i skini, sigurna sam da ce ti se dopasti ako vec przis na LTJ-a i Adama Nookie i PFM su super... videces. | |
|
| |
orb
Number of posts : 7 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Mon Jan 29, 2007 9:17 am | |
| što ste vi što slušate trens neki ljubazni ljudi. samo, ja sam slušao ovaj ambient kada je bio aktuelan, davno, davno ko voli idm, neka nabavi miwon-pale glitter (city centre offices,2006.) i da, moji all-time favoriti su mum | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Mon Jan 29, 2007 9:39 am | |
| Ljubazni smo, nego sta... I ja sam slusala taj ambient kada je bio aktuelan, 2002-2003. nesto tako... odavno ne obracam vise paznju na desavanja u tom pravcu, ali mislim da nisu nesto mnogo aktivni u zadnje vreme. I dalje mi prija da ponekada preslusam tako nesto... obicno kada putujem negde na duze pa ono, LTJ u kolima za voznju... Jedan povratak iz Bg-a nikada necu zaboraviti, kada smo slusali gore pomenuti Adam F - Colours... i ona stvar "The Tree Knows Everything", mislim da sam je vrtela na repeat bar 10-15 puta ...a napolju svice, maj... prolecno sunce... uh!!! | |
|
| |
ATB_fan
Number of posts : 51 Age : 37 Localisation : Zagreb Registration date : 2007-01-28
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Mon Jan 29, 2007 11:21 am | |
| Od elektroničke osim trancea volim Techno i Drumm'n'bass. I pokoji dance (ako to spada u elektroniku). | |
|
| |
manatee
Number of posts : 191 Age : 41 Localisation : NI Registration date : 2007-01-22
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Tue Jan 30, 2007 2:18 pm | |
| e evo ja prvi priznajem da sam se kao klinac lozio na duck, funky g, doctor iggy.....eee... koja su to bila vremena...i dan danas pustim poneku stvar da se potsetim detinjstva............. hejtujte me slobodno...... ja se toga ne stidim ... to mi je bio prvi kontakt sa nekom vrstom elektronske muzike, posto su uglavnom stvari bile obrade euro-dance-a.......... : oci boje duge: for life!!! | |
|
| |
the.doctor
Number of posts : 123 Localisation : :State of Neesh: Registration date : 2007-01-25
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Tue Jan 30, 2007 2:32 pm | |
| | |
|
| |
adda Admin
Number of posts : 71 Age : 40 Localisation : Nish Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Tue Jan 30, 2007 2:35 pm | |
| - manatee wrote:
- e evo ja prvi priznajem da sam se kao klinac lozio na duck, funky g, doctor iggy.....eee... koja su to bila vremena...i dan danas pustim poneku stvar da se potsetim detinjstva.............
hejtujte me slobodno...... ja se toga ne stidim ... to mi je bio prvi kontakt sa nekom vrstom elektronske muzike, posto su uglavnom stvari bile obrade euro-dance-a.......... :oci boje duge: for life!!! Brate svaka cast!!! Znaci svi smo mi poceli od nekud, a i ja isto znam da sam se lozio uvek na neku muziku koja ima jako dobar ritam (mislim kad sam bio "dete"), ali cim sam nekako doznao da postoji nesto mnogo drugacije, gde 99% neke pesme ili stvari cini muzika, nekako sam odmah ukapirao da je to ono sto mi godi, a to je naravno trance, techno i progreesive... I neznam da li se nekad da dodje to vrem kad cu prestati da je slusam! Inace ja mogu da priznam da pre nego da uvedem neki vid brzog neta nisam imao gde da nabavljam muziku, cini mi se onih 100 150 ZLATNA seta koje sam tada imao, preslusao na 100-ine puta!!! Ali danas je sve durgacije, u mom kompu i na mojim diskovima ima mesta samo za gore navedena tri pravca elektroneske muzike, dobro nadje se i neki ambiental!!! | |
|
| |
Suncani
Number of posts : 166 Age : 38 Localisation : Vienna, Austria Registration date : 2007-01-23
| |
| |
Battle_For_Trance
Number of posts : 72 Age : 38 Localisation : Norway Registration date : 2007-01-29
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Wed Jan 31, 2007 12:48 am | |
| posle trance-a na mojoj play listi je i psychodelic trance od kojih su mi glavni Astrix i Infected Mushroom,takodje ima i neshto techno-a. | |
|
| |
orb
Number of posts : 7 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Wed Jan 31, 2007 7:19 am | |
| | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Wed Jan 31, 2007 12:06 pm | |
| - the.doctor wrote:
- oci boje duge
ja sam oduvek bio na nekom hard zvuku...
sa 5 god slusao riblju corbu... u osnovnoj heavy metal [metallicu, nirvanu], u srednjoj poceo sa electro zvukom, da bi sad evoluirao u trancy-progressive listener-a
uspesno sam presao krize kada se slusao Hip-hop op-cup Rap:no: & "dance sound"... valjda cu preziveti i ovu minimal krizu Tu sam i ja negde... Oci boje duge i Bunda (Tap 011) koja je bila ultramegagiga hit me nikada nisu uhvatile pod svoje! Jos od cetvrtog razreda sam bila autsajder u drustvu.. nosila zeleni DrMarteens sa crvenim pertlama koje mi je poklonila tadasnja bratova cura, slusala Nirvanu i nosila crninu kada je Cobain umro... obozavala sam grunge i alternative rock, Radiohead, Cure, Pumpkins, Pulp... svrljala klupe raznim Nirvana natpisima i volela Obojeni Program vise od mame!!! Onda je doslla elektronika... drum'n'bass i techno, pa onda progressive house... pa malo electro, pa progressive trance (i house jos uvek, progressive naravno)... I eto... tako je tekla moja (R)evolucija Trendi - nikada! Fensi - nikada! NITI CU!!! Sta god slusali oko mene! LOUD'N'PROUD!!!!!!!!!!! | |
|
| |
deda
Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Wed Jan 31, 2007 12:31 pm | |
| Hehe....Kada se samo setim sta sam slusao nekada.... Prvo veliko ludovanje i padanje u trance pamtim u 4 ili 5 razredu sa jos par ortaka uz Riblju Corbu i Dzigi Bau Story drigiji,fankiji,djoganiji i ostala boranija nisu bili moj izbor.... Tome je u mnogome kumovao moj matori koji me u tom periodu 'navuko' na Deep Purple,Led Zeppelin,Smak,Azru(a da ne lazem i Stinga ) Kako sam sazrevao sirili se i muzicki vidici pa sam poceo da loodujem na Pink Floyd(sto i sada radim),pa onda blues(Johnny Lee Hooker rula) pa jazz(Davies Miles,Dizzy Gillespie)....A paralelno sa tim otkrivena i elektronska muzika... Posredno je manatee imao ulogu u mom okretanju ka trance-u pre par godina(preko zajednickog ortaka sam dosao do nekog trance-a koji je on uzeo od manatee-a) Od elektronike slusam jos i Techno i Progressive House.... I uz sve to se ne odricem Floyda,blues-a,jazz-a i naravno dobrog rock-a,pa cak i brit pop-rocka... Franz Ferdinand Xixi...sad tek kapiram da bi trebalo da se pise o drugim smerovima elektronske muzike ali sam vec otisao u off i ne zamerite | |
|
| |
manatee
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Wed Jan 31, 2007 5:43 pm | |
| - deda wrote:
Posredno je manatee imao ulogu u mom okretanju ka trance-u pre par godina(preko zajednickog ortaka sam dosao do nekog trance-a koji je on uzeo od manatee-a) wOrd!!!! Re-speCt ChoveTjE...... | |
|
| |
Ivana
Number of posts : 42 Age : 39 Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Feb 01, 2007 6:05 am | |
| | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Feb 01, 2007 6:10 am | |
| Jbt, pa ovde svi bili pod oci boje duge?! ?! ?! | |
|
| |
Suncani
Number of posts : 166 Age : 38 Localisation : Vienna, Austria Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Feb 01, 2007 7:09 am | |
| | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Feb 01, 2007 8:46 am | |
| | |
|
| |
the.doctor
Number of posts : 123 Localisation : :State of Neesh: Registration date : 2007-01-25
| |
| |
manatee
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Feb 01, 2007 1:58 pm | |
| | |
|
| |
Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Feb 01, 2007 2:22 pm | |
| pa sta smo mogli kao klinci da slusamo kada su nas sankcije uhvatile, nismo mogli nista da uvezemo a kamoli muziku ovakve vrste da slusamo na radio stanicama koje je kontrolisao rezim, mada ni sada nije nista bolje, mtv sada diktira sta se slusa... secam se voleo sam (opet kazem, nije bilo drugog ;P) tap 011 (pekara hehe) onda "tek je 12 sati" i "200 na sat" ( a joj ) voleo sam moby-ja (nas mobi, sin kokain )) pa onda, ne mogu da se setim, bio je lik koji je bio uvek u crnom, mislim da mu je ime nesto kao slepi mis ili tako nesto, imao je crne naocare davno bese ) Mislim da mi je najaca pesma bila od grupe "dobar, los, zao" ne secam se ime pesme ali ide "baci sve sa sebe igraj sve do jutra, bas te briga sta ce biti sutra" ;P Onda mi jedan drug pozajmljuje Music Instructor koje sam jurio neverovatno dugo i slucajno saznao da ima ovo... Od tada (znaci mozda 6-ti razred sam bio) elektronika... Onda sam od stranih voleo i scatman-a (pi papa parapo hehe) itd.... Posto sam kao mali bio aktivan u fudbalu, a imao sam neki radio kuci gde sam snimao sa kosave (nekako malo dance su pustali) neke dobre dance stvari onda bih (kada sam sam kuci ^^') pomerio sve fotelje, uzeo sundjer loptu, medu polozio na pod (on mi je golman), pojacao muziku jako ( a zvuk mnogo los zbog snimanja ala stavi radio na tv) i igrao dok ne dodju moji.... pa onda ide praznina jedna ne znam, nesto me nije zanimala muzika do negde 2-3 razreda srednje skole i dobijanja kompa... kako sam saznao za trance, ako neko zna neka mi kaze... ali verovatno scooter, forumi search za necim slicnim, atb, slicno... ko zna ali sam srecan sto postoji nesto ovako ;P ooops ) | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Feb 01, 2007 2:47 pm | |
| | |
|
| |
deda
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Feb 01, 2007 2:51 pm | |
| | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Feb 01, 2007 2:51 pm | |
| JEEEEEEEESSSTEEEEEEEEE!!! | |
|
| |
Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Feb 01, 2007 2:55 pm | |
| hehe slepi misevi ^^ Jeste vampiri... extra su bili ...) | |
|
| |
deda
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? Thu Feb 01, 2007 2:56 pm | |
| secam se onog bebebebebebebebebe | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? | |
| |
|
| |
| Koju electronsku muziku jos volite osim tranca??? | |
|