Ex Yu Trance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ex Yu Trance

Trance Forum

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

Makedonija season!

Go down 
+5
StormY
manatee
Suncani
Evol`
untouchable
9 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
untouchable

untouchable

Number of posts : 440
Registration date : 2007-01-23

Makedonija season! Empty
PostSubject: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeFri Mar 30, 2007 2:09 pm

Ko je cuo cuo je - ko nije neka cuje i pocuje!!! cheers

DJ TIESTO WITH “ELEMENTS OF LIFE” IN SKOPJE

One of the most successful electronic musicians – DJ TIESTO – has included Macedonia in his latest tour “Elements of live” as the only country from this area.

During this tour TIESTO will play only for the audience bigger than 15.000 people.

The only place where he will play for a less than 15.000 people will be Metropolis Arena at Skopje Fair on 4th of May 2007.
DJ TIESTO has finished last year with his huge top chart song “Dance for Life” featuring Maxi Jazz (Faithless). Also he played stadium shows all over South America.

One of his biggest shows this year will be his set on Coachella Festival where he will play beside Red Hot Chilli Peppers, Rage Against the Machine, Bjork, Paul Van Dyk, Interpol...

WORLD’s No.1 DJ – PAUL VAN DYK – FINALY IN MACEDONIA

We are very pleased to announce that the biggest party in this area this summer will happen in Macedonia.

The main reason for that is world’s No.1 DJ for 2005 and 2006 – PAUL VAN DYK.

Even it is almost impossible to book Paul for his show in the Balkan during the summer period Avalon already signed a contract with his agency.
This spectacular show will be in Struga on the Izgrev Beach – August 1 2007.
We are expecting more than 10.000 people from the whole area.

During this summer Paul Van Dyk will promote his new release “In Between” He will come in Macedonia from Berlin on July 31 and right after his set with his private jet he will go in Ibiza where he is a resident DJ in the legendary club Amnesia every Thursday.

Ko kaze da Makedonci nisu najbolji, a, a?! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
http://www.myspace.com/23untouchable
Evol`

Evol`

Number of posts : 33
Registration date : 2007-03-26

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeFri Mar 30, 2007 4:44 pm

Chuo, svaka chast, sreca pa imam par ortaka dole... Smile

Samo da ne bude posle i kod nas, `05 kad je Tiesto bio kod nas ja upoznao neke Makedonce kazu doshli samo zbog njega, a jadnici nisu ni znali da je i kod njih gostovao...

btw ja chuo neshto da j00f dolazi u junu, istina? affraid
Back to top Go down
untouchable

untouchable

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeFri Mar 30, 2007 6:35 pm

Evol` wrote:
Chuo, svaka chast, sreca pa imam par ortaka dole... Smile

Samo da ne bude posle i kod nas, `05 kad je Tiesto bio kod nas ja upoznao neke Makedonce kazu doshli samo zbog njega, a jadnici nisu ni znali da je i kod njih gostovao...

Tiestu je ovo treci put u Makedoniji! lol!
Stvarno su jadnici ako nisu znali, covek naucio Skoplje vec verovatno.. hihi.
Back to top Go down
Suncani

Suncani

Number of posts : 166

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSat Mar 31, 2007 3:57 am

I ja sam primetio da Makedonija ima solidnu elektro scenu. Dosta DJ-eva svetskog glasa dolaze dole. Na PDV-a će nama biti veoma opasno otići jer sam čuo da je Struga totalno albanska. Nije da sam sad šovinista, ali realna opasnost postoji.
Back to top Go down
untouchable

untouchable

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSat Mar 31, 2007 4:53 am

Pazi... ja sam bila letos na Ohridu skoro 20 dana i nije mi se desilo nista, a Ohrid je na samo 7-8km od Struge a plus i u Ohridu imas albanaca koliko ti dusa hoce! I jos jedna stvar... do tamo sam isla busom Nis-Struga, autobus koji je u vlasnistvu albanaca iz Struge, apsolutno svi vozaci i kondukteri i sva postava bili su albanci i veruj mi da se neko ljubaznije prema nama u autobusu nikada nije ponasao nego oni!
Kada smo stigli u Strugu, iskreno, malo nam je frka bila zbog prica i pricica koje smo culi i slusali ovde po Srbiji, paranoicne mase umeju mnogo lepo da ti napune glavu, pa smo zato lepo odmah sele u taxi posto smo bile 2 cure, ali su nas zato na stanici saletali ljubazni ljudi i nudili smestaj, tamo, ovamo, onamo... ipak, mi zapalile.
Posle smo jos jednom bile u Strugu, kada je trebalo da overimo povratne karte za bus, opet dosle taxi-em, ljubazni makedonac nas je vozio Ohrid-Struga-Ohrid za neke bedne pare samo zato sto je video da smo srpkinje i cure i da treba da idemo za Strugu, i njega je malo bila frka, ali sve su to samo price i sve je uzalud! Struga zaista izgleda malo cudno... orlovi na sve strane, totalno totalno drugacija atmosfera nego u Ohridu... ali ne samo za nas, i samim Ohridjanima nije svejedno kada odu tamo. Znaci nije do nas...

A sto se tice PVD-a i tog festivala... pa tamo se svi vole! cheers
Znam bar 20 ljudi koji su prosle godine bili tamo i proveli se najlepse na svetu, ljubav alkohol i droga na sve strane Very Happy i nikome nista nije bilo, osim malo mucnine.
Daj covece, ko ce te na festivalu pitati koje si nacionalnosti?! A i drugo, to nije u samoj Struzi vec izvan grada tako da nemas frke Wink Opusti se...
Back to top Go down
manatee

manatee

Number of posts : 191
Registration date : 2007-01-22

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSat Mar 31, 2007 5:18 am

Evol` wrote:
true....true......

http://www.chillout.co.yu/diskusije/viewtopic.php?t=25353

cheers cheers cheers
Back to top Go down
manatee

manatee

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSat Mar 31, 2007 5:19 am

inace...sto se makedonije tice......za Tiesta>nisam siguran....al na PVD-a.....idem ..makr mi to bilo zadnje!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil i....makar isho sam!!!!
Back to top Go down
Evol`

Evol`

Number of posts : 33
Registration date : 2007-03-26

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSat Mar 31, 2007 6:36 am

Meni se isto ide, al ne znam samo na koga, PvD ga bash neshto zeza u poslednje vreme sve neki neurotichni setovi sachuvaj me boze, a Tiesto ako bude vrteo EOL trackove ima da se smorim ko zec...

Shto se tiche situacije, ja sam chuo da nije bash sjajna, pogotovo sad, kazu ljudi da je jedino Skoplje ok i da te niko nishta ne pita, al ovo ostalo kazu da bolje pricash english ako mozesh...
No to uvek ima srbija/hrvatska/bosna/makedonija svejedno ljudi prichaju...its what they do...
Back to top Go down
manatee

manatee

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSat Mar 31, 2007 6:48 am

ma..ja mislim da nema veze...pricas onako...kako te mama ucila...hehe....ljudi su svugde isti...imash ih cool...i onih koji to nisu
pozzz....
Back to top Go down
StormY

StormY

Number of posts : 158
Registration date : 2007-01-19

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSat Mar 31, 2007 6:49 am

untouchable wrote:
Ko je cuo cuo je - ko nije neka cuje i pocuje!!! cheers

DJ TIESTO WITH “ELEMENTS OF LIFE” IN SKOPJE

One of the most successful electronic musicians – DJ TIESTO – has included Macedonia in his latest tour “Elements of live” as the only country from this area.

During this tour TIESTO will play only for the audience bigger than 15.000 people.

The only place where he will play for a less than 15.000 people will be Metropolis Arena at Skopje Fair on 4th of May 2007.
DJ TIESTO has finished last year with his huge top chart song “Dance for Life” featuring Maxi Jazz (Faithless). Also he played stadium shows all over South America.

One of his biggest shows this year will be his set on Coachella Festival where he will play beside Red Hot Chilli Peppers, Rage Against the Machine, Bjork, Paul Van Dyk, Interpol...

WORLD’s No.1 DJ – PAUL VAN DYK – FINALY IN MACEDONIA

We are very pleased to announce that the biggest party in this area this summer will happen in Macedonia.

The main reason for that is world’s No.1 DJ for 2005 and 2006 – PAUL VAN DYK.

Even it is almost impossible to book Paul for his show in the Balkan during the summer period Avalon already signed a contract with his agency.
This spectacular show will be in Struga on the Izgrev Beach – August 1 2007.
We are expecting more than 10.000 people from the whole area.

During this summer Paul Van Dyk will promote his new release “In Between” He will come in Macedonia from Berlin on July 31 and right after his set with his private jet he will go in Ibiza where he is a resident DJ in the legendary club Amnesia every Thursday.

Ko kaze da Makedonci nisu najbolji, a, a?! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

a jel se zna kad Tiesto nastupa u Makedoniji i gde? Very Happy
Back to top Go down
untouchable

untouchable

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSat Mar 31, 2007 7:16 am

Pa pise, 4. MAJ, METROPOLIS ARENA lol!
Back to top Go down
StormY

StormY

Number of posts : 158
Registration date : 2007-01-19

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSat Mar 31, 2007 4:53 pm

untouchable wrote:
Pa pise, 4. MAJ, METROPOLIS ARENA lol!

LoL ,...
neznam dal bi mogli da odem... ko bi se skupio?
cheers
Back to top Go down
Suncani

Suncani

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSun Apr 01, 2007 1:47 am

untouchable wrote:
Pazi... ja sam bila letos na Ohridu skoro 20 dana i nije mi se desilo nista, a Ohrid je na samo 7-8km od Struge a plus i u Ohridu imas albanaca koliko ti dusa hoce! I jos jedna stvar... do tamo sam isla busom Nis-Struga, autobus koji je u vlasnistvu albanaca iz Struge, apsolutno svi vozaci i kondukteri i sva postava bili su albanci i veruj mi da se neko ljubaznije prema nama u autobusu nikada nije ponasao nego oni!
Kada smo stigli u Strugu, iskreno, malo nam je frka bila zbog prica i pricica koje smo culi i slusali ovde po Srbiji, paranoicne mase umeju mnogo lepo da ti napune glavu, pa smo zato lepo odmah sele u taxi posto smo bile 2 cure, ali su nas zato na stanici saletali ljubazni ljudi i nudili smestaj, tamo, ovamo, onamo... ipak, mi zapalile.
Posle smo jos jednom bile u Strugu, kada je trebalo da overimo povratne karte za bus, opet dosle taxi-em, ljubazni makedonac nas je vozio Ohrid-Struga-Ohrid za neke bedne pare samo zato sto je video da smo srpkinje i cure i da treba da idemo za Strugu, i njega je malo bila frka, ali sve su to samo price i sve je uzalud! Struga zaista izgleda malo cudno... orlovi na sve strane, totalno totalno drugacija atmosfera nego u Ohridu... ali ne samo za nas, i samim Ohridjanima nije svejedno kada odu tamo. Znaci nije do nas...

A sto se tice PVD-a i tog festivala... pa tamo se svi vole! cheers
Znam bar 20 ljudi koji su prosle godine bili tamo i proveli se najlepse na svetu, ljubav alkohol i droga na sve strane Very Happy i nikome nista nije bilo, osim malo mucnine.
Daj covece, ko ce te na festivalu pitati koje si nacionalnosti?! A i drugo, to nije u samoj Struzi vec izvan grada tako da nemas frke Wink Opusti se...
Ma znam, ne hvata mene frka. imam ja iskustva sa tim.

Kad već pominješ droge reci mi kakva je trava dole? Very Happy Čuo sam loše priče...
Back to top Go down
untouchable

untouchable

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSun Apr 01, 2007 1:16 pm

U Makedoniji?!
Nemam pojma, ali reci cu ti uskoro posto se raspitam ako hoces, fresh informacija, posto ja ne pushim travu pa ti nikako tu ne mogu pomoci ali mogu da saznam jako brzo. Rolling Eyes
Znam samo da ima svega i svacega na svakom koraku! Tako mala zemlja a tako luda, da ne poverujes... crtice, tackice, bombonice na sve strane, k'o na filmu, freaky! affraid
Back to top Go down
Suncani

Suncani

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSun Apr 01, 2007 2:53 pm

untouchable wrote:
U Makedoniji?!
Nemam pojma, ali reci cu ti uskoro posto se raspitam ako hoces, fresh informacija, posto ja ne pushim travu pa ti nikako tu ne mogu pomoci ali mogu da saznam jako brzo. Rolling Eyes
Znam samo da ima svega i svacega na svakom koraku! Tako mala zemlja a tako luda, da ne poverujes... crtice, tackice, bombonice na sve strane, k'o na filmu, freaky! affraid
Ništa drugo, samo trava. Iskustvo me je naučilo da ne probavam svako sranje koje mi pod ruke dođe... Ne treba mi info toliko hitno, ne planiram još ići za južnu republiku. Very Happy
Back to top Go down
untouchable

untouchable

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSun Apr 01, 2007 3:06 pm

Pa vidis, mene iskustvo to isto naucilo ali sa svim tim sranjima, na prvom mestu sa travom! lol! Jednom sam stvarno mislila da cu da umrem od 3 ima i od tada, nikada vise... i tako i bi.
Javicu ti kad saznam, ukoliko vec veceras Wink
Back to top Go down
the.doctor

the.doctor

Number of posts : 123
Registration date : 2007-01-25

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSun Apr 01, 2007 4:23 pm

Quote :
reci mi kakva je trava dole? Very Happy Čuo sam loše priče...

pa kakva albanka moze da bude?!?! lol! lol! lol!
Back to top Go down
http://thedoctor.netfast.org/forums/
Suncani

Suncani

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSun Apr 01, 2007 5:19 pm

untouchable wrote:
Pa vidis, mene iskustvo to isto naucilo ali sa svim tim sranjima, na prvom mestu sa travom! lol! Jednom sam stvarno mislila da cu da umrem od 3 ima i od tada, nikada vise... i tako i bi.
Čudno je kako svi osećaju da će da umru kad uzmu previše nečega. Moje iskustvo je slično, ali ne sa travom. Sa njom, hvala Bogu, nikad problema nije bilo Very Happy .
Back to top Go down
Suncani

Suncani

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeSun Apr 01, 2007 5:21 pm

the.doctor wrote:
Quote :
reci mi kakva je trava dole? Very Happy Čuo sam loše priče...

pa kakva albanka moze da bude?!?! lol! lol! lol!
E čuo sam o njoj, da za 100 Evra na Kosovu možeš kupiti kilu. Ne daj mi Bože...
Back to top Go down
the.doctor

the.doctor

Number of posts : 123
Registration date : 2007-01-25

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeMon Apr 02, 2007 2:01 am

Quote :
Čudno je kako svi osećaju da će da umru kad uzmu previše nečega.

sto te ne ubije ojaca te lol!
Back to top Go down
http://thedoctor.netfast.org/forums/
untouchable

untouchable

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeMon Apr 02, 2007 4:27 am

Suncani wrote:
untouchable wrote:
Čudno je kako svi osećaju da će da umru kad uzmu previše nečega. Moje iskustvo je slično, ali ne sa travom. Sa njom, hvala Bogu, nikad problema nije bilo Very Happy .

Ja imala taj osecaj jedino od trave i to od neke mizerne kolicine... lol!
Ni od cega vise, a bilo je kolicina ihihi...
Jbg, imam nizak pritisak pa mi ne lezi, sta da radim... a i ne volim je od tada nikako, nikako! Ruzna mi je skroz... ne znam sta je ljudima tu zanimljivo?! Suspect

Ps. Sad verovatno zvucim kao neka baba, ali tako ti je to kad covek prodje prodje prodje stosta pa prevazidje sve to i moze da kaze sta hoce Razz Blago meni... lol!
Back to top Go down
Suncani

Suncani

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeMon Apr 02, 2007 5:09 am

untouchable wrote:

ne znam sta je ljudima tu zanimljivo?! Suspect
Muzika!!! Zvuči neizmerno bolje. To i samo to me tera da je koristim. U normalnim količinama...
Back to top Go down
untouchable

untouchable

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeMon Apr 02, 2007 5:44 am

If you say so... ali ja se ne bih slozila.
Been there - went through, ali nista lepse i ekstaticnije od dozivljaja ekstaze na straight-state-of-mind! affraid Onda znas za sigurno da je za taj dozivljaj odgovorna muzika i samo muzika, a ne supstance i ostalo... Smile
Mada, svako ima svoj trip tako da respect tebi, uzivaj ako ti je tako lepse Wink
Back to top Go down
Makana

Makana

Number of posts : 30
Registration date : 2007-01-20

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeMon Apr 02, 2007 4:10 pm

untouchable wrote:
Been there - went through, ali nista lepse i ekstaticnije od dozivljaja ekstaze na straight-state-of-mind! affraid Onda znas za sigurno da je za taj dozivljaj odgovorna muzika i samo muzika, a ne supstance i ostalo... Smile
Mada, svako ima svoj trip tako da respect tebi, uzivaj ako ti je tako lepse Wink
BRAVO SHANE,uze mi rec iz usta cheers
Back to top Go down
Suncani

Suncani

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitimeMon Apr 02, 2007 4:21 pm

untouchable wrote:
Znam ja i jedno i drugo i to sve stoji, ali različiti su to osećaji. Da ne duljim dalje i ne ispadnem junkie... Laughing
Back to top Go down
Sponsored content

Makedonija season! Empty
PostSubject: Re: Makedonija season!   Makedonija season! Icon_minitime

Back to top Go down

Makedonija season!
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next