| Sportske Aktivnosti | |
|
+7Suncani adda manatee the.doctor Goku7 untouchable deda 11 posters |
|
Author | Message |
---|
deda
Number of posts : 143 Localisation : Neesh Registration date : 2007-01-26
| Subject: Sportske Aktivnosti Thu Feb 01, 2007 10:41 am | |
| Posto sam postao moderator ovog izuzetno posecenog podforuma red je da otvorim temu Dakle,da li redovno upraznjavate neki sport i naravno koji? Koliko vam je sport bitan i da li se slazeta sa onim sto su jos stari Latini govorili:Mens sana in corpore sano? Ja sam do proslog meseca(tada me sjebo facijalis i jos uvek drzi) 2 puta nedeljno isao na mali fudbal u sali...Povremeno padne i basket(ali naravno kada vreme to dozvoljava)...U teretanu ne idem posto bench klupu i jos neke dodatke imam kod kuce pa tu povremeno(retko) vezbam(mada nisam zaljubljenik u tu vrstu aktivnosti ni najmanje) Da cujem vas | |
|
| |
untouchable
Number of posts : 440 Localisation : rapture Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Thu Feb 01, 2007 10:49 am | |
| Evo ja da se zapljunem prva i ovde Sport mi je super!!! Predivna stvar... 7 godina sam trenirala odbojku i na kraju, kada sam dospela do prvog gradskog tima i pozicije u startnoj postavi, doktori su mi zabranili dalje bavljenje sportom tako aktivno zbog problema sa kolenima, prvenstveno ligamentima... To mi je bilo nesto najgore sto je tada moglo da se desi.. I dalje ponekada preko leta odem negde na odbojku sa drustvom, mada ne toliko cesto... jednom u 2 nedelje... na moru - beach volley obavezan, po ceo dan Pored toga...rolere vozim od 7og osnovne i ne skidam se sa njih sutra-prekosutra bi trebalo da mi stignu novi koje sam narucila preko neta, posto su mi se stari izlizali i raspali od upotrebe tako da celo prolece i leto ne planiram da se skinem sa njih To mi je super aktivnost.. preko potrebna, jako se lepse osecam nakon sporta bilo koje vrste i da, jesam pobornik "in mens sana corpore sano" | |
|
| |
Goku7 Admin
Number of posts : 259 Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Thu Feb 01, 2007 11:20 am | |
| | |
|
| |
the.doctor
Number of posts : 123 Localisation : :State of Neesh: Registration date : 2007-01-25
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Thu Feb 01, 2007 12:13 pm | |
| kod mene je stvar raspolozenja i vremenskih uslova koji uticu na vrstu sporta kojom cu da se bavim.... Preko leta sam skoro po ceo dan na bajsu... umem da napravim i 50km u toku jedne voznje kada se skupi drustvo obavezno pada neki basket... A kada dodje zima onda je prava looodnica... ostavljam sve i selim se na planinu... SKi & Fun under the sun... skijanje, boarding i ostale zimske radosti... | |
|
| |
manatee
Number of posts : 191 Age : 41 Localisation : NI Registration date : 2007-01-22
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Thu Feb 01, 2007 1:42 pm | |
| ej souper tema........ moja prica je neka kombinacija vashih........ od malena sam trenirao sve zivo: prvo sam kao , bash mali, iso na ples .....ma bas sam bio mali, jebiga, naterali me moji....... pa sam onda trenirao kosarku,plivanje, bio sam golman i konacno sam nasao sebe u odbojci..........trenirao sam sve do 2002, a onda jednog dana nezgodno doskocim i pokidam ligamente na kol....... od tada samo bajs.......eto doctore mozemo da se vozimo po ceo dan kad otopli......bazen naravno......a kako mi je koleno malo ojacalo u poslednjih godinu dana trenirao sam i tennis.........i marta cu nadam se da nastavim..........eto tako!!! | |
|
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Thu Feb 01, 2007 1:44 pm | |
| I mp3 na uvce pa snagu stopite na veselje ;P | |
|
| |
adda Admin
Number of posts : 71 Age : 40 Localisation : Nish Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Thu Feb 01, 2007 2:27 pm | |
| I ja sam se bavio skoro svim sportovima (mislim na basket, fudbal, rukomet, odbojku isl) ali vec poslednjih godinu dana vrlo slabo, desi sporadican mali fudbal i to je to, jedina sportska aktivnost mi je veliko pesacenje, nema dana da ne prodjem minimum 5 km, i naravno djuskanje na zurkama Inace obozavam da vozim bicklo kao sto rece doctor i manatee, i ja umem da predjem veliku kilometrazu... (pa mozemo svi zajdno dase voyikamo, nije bitno dali na rolerima ili bajsevima) Sto se tice rolera nikad ih nisam vozio i nemam neku zelju... ne znam zasto??? U teretanu sam iso nekih mesec dana (ali sam pola vremena provodio citajuci novine hehehe) nije to za mene... | |
|
| |
Suncani
Number of posts : 166 Age : 38 Localisation : Vienna, Austria Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Thu Feb 01, 2007 4:00 pm | |
| A sve sportisti ovde... Ja sam salonski sportista, sesti u kafić i uz kriglu piva bogarati na TV dok igra moj omiljeni tim A.S. Roma. Pre sam trenirao basket, ali škola i sve ostalo, znate priču. Još uvek taj sport uzima posebno mesto kod mene. | |
|
| |
Ivana
Number of posts : 42 Age : 39 Registration date : 2007-01-26
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Sat Feb 03, 2007 5:26 am | |
| | |
|
| |
Suncani
Number of posts : 166 Age : 38 Localisation : Vienna, Austria Registration date : 2007-01-23
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Sat Feb 03, 2007 6:19 am | |
| Bungee, možda jednog dana kad skontam da mi je život dosadio.... Malo mi je frka od visine, ali ko zna, možda nekad... | |
|
| |
Ivana
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Sat Feb 03, 2007 7:11 am | |
| eeeeeeeee ja bih skocila da osetim da sam ziva probala bih i sky diving..ali ne sama, jedino s instuktorom | |
|
| |
Suncani
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Sat Feb 03, 2007 1:17 pm | |
| E to je prelepo. Meni je paragliding nekako lepši i to bih voleo probati. Mislim da je taj sport najbliža tačka do letenja kojoj su ljudi prišli. | |
|
| |
adda Admin
Number of posts : 71 Age : 40 Localisation : Nish Registration date : 2007-01-19
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Sat Feb 03, 2007 1:29 pm | |
| Ne bih se ja tako sa mnom za*ebavo!!! hehehehe Mislim da ne bih smeo da se upustim u nesto takvo... | |
|
| |
Ivana
| |
| |
adda Admin
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Sat Feb 03, 2007 1:38 pm | |
| | |
|
| |
Ivana
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Sat Feb 03, 2007 1:41 pm | |
| | |
|
| |
Djinajlu
Number of posts : 19 Age : 37 Localisation : Nis Nas Grad Registration date : 2007-02-03
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Sat Feb 03, 2007 4:29 pm | |
| Ja 20 godina treniram prst na daljinskom upravljacu!!! | |
|
| |
manatee
Number of posts : 191 Age : 41 Localisation : NI Registration date : 2007-01-22
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Sat Feb 03, 2007 8:38 pm | |
| - Ivana wrote:
- sto bre tako Addo? ja vala ne bih trepnula, odmah bih skocila
pa znash kako kazu oni koji su probali il iskljucish mozak i odmah skocish.......... al ako sacekash ..... ne iskoristish taj momenat... pa krenes posle da se bodrish da skupljash hrabrost.........nema od toga nishta | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Tue Feb 06, 2007 10:15 am | |
| Za sutra najavili +15C!!! Stigli mi danas novi roleri... sutra ce biti voznje celo prepodne, ali jeeeeeeedva cekam da ih isprobam, predivni su!!! CANT WAIT!!! | |
|
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Tue Feb 06, 2007 10:17 am | |
| | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Tue Feb 06, 2007 10:40 am | |
| Ja da padnem?! Nema sanse.. iskusno, iskusno Mada moram priznati da opasno izgledaju.. | |
|
| |
adda Admin
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Tue Feb 06, 2007 10:49 am | |
| | |
|
| |
untouchable
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Tue Feb 06, 2007 11:28 am | |
| Sto ne mozes bre?! Ja cu da se vozim i za tebe i za mene zajedno, mislim da se necu skinnuti sa njih dok mi se ne naduju noge od njih! Mada mrzim tu prvu voznju posle zimske apstinencije, posle vucem zuljeve po 10 dana dok mi se ne adaptira noga ponovo, a ovi su plus novi i jos kruti i nerazgazeni... panika me hvata. Ipak.. zadovoljstvo nema cenu. | |
|
| |
adda Admin
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Tue Feb 06, 2007 11:39 am | |
| | |
|
| |
Goku7 Admin
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti Tue Feb 06, 2007 11:42 am | |
| Ja sam probao rolere pre nekih 10 godina, i spustio sam se na jednoj nizbrdici ali mi se nesto nije svidelo, nije privlacilo...Nije da lupam ali meni su nekako roleri vise za devoj(cice)ke )) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sportske Aktivnosti | |
| |
|
| |
| Sportske Aktivnosti | |
|