Ex Yu Trance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ex Yu Trance

Trance Forum

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

Sportske Aktivnosti

Go down 
+7
Suncani
adda
manatee
the.doctor
Goku7
untouchable
deda
11 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
untouchable

untouchable

Number of posts : 440
Registration date : 2007-01-23

Sportske Aktivnosti - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Sportske Aktivnosti   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitimeTue Feb 06, 2007 1:34 pm

Hehe.. Laughing
Ovi koje sam ja sada uzela ama bas ni malo nisu za devojcice! Rolling Eyes
Agresivke su, uzasno teske i glomazne... devojcice obicno voze in-line rolere za laganu, rekreativnu voznju... sto bi rekli "fitnes" kao takav. lol!
Ovo sto ja vozim su profesionalni K2 agressive street roleri i bas naprotiv, vise su za decake Embarassed i advanced vozace. Very Happy
Necu ni ja nesto skatati po rampama i sipkama, ali sam navikla na agressive cizmu, oduvek njih vozim... a i estetski su mnogo lepsi agressive roleri sa nabudzenom cizmom, bar uz mene bolje idu. Very Happy Hehe..
Back to top Go down
http://www.myspace.com/23untouchable
the.doctor

the.doctor

Number of posts : 123
Registration date : 2007-01-25

PostSubject: Re: Sportske Aktivnosti   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitimeTue Feb 06, 2007 1:55 pm

Quote :
K2 agressive
Twisted Evil Twisted Evil respect

ja sam jednom od ortaka pozajmio neke 5th element... znaci extra... bili da se besimo o gelendere i stepenice... lol! lol!
Back to top Go down
http://thedoctor.netfast.org/forums/
Goku7
Admin
Goku7

Number of posts : 259
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: Sportske Aktivnosti   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitimeTue Feb 06, 2007 1:57 pm

Ahaa cuo sam za k2 i za bauer )
Ma extra, cenim mnogo rekraaciju, ma kakva ona bila ;p
Back to top Go down
https://exyutrance.editboard.com
untouchable

untouchable

PostSubject: Re: Sportske Aktivnosti   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitimeTue Feb 06, 2007 2:10 pm

the.doctor wrote:
Quote :
K2 agressive
Twisted Evil Twisted Evil respect

ja sam jednom od ortaka pozajmio neke 5th element... znaci extra... bili da se besimo o gelendere i stepenice... lol! lol!

pa i ove su za tako nesto, imaju sve sto je potrebno za gelendere i stepenice, siroki "soul" i jake tockice, alu sinu i profi shock absorption... ali necu ti ja skakati po gelenderima! Rolling Eyes
Imam slaba kolena, pa cu se zadrzati na trotoarima i eventualno nekolicini stepenika.. lol!
Back to top Go down
warlamb

Number of posts : 3
Registration date : 2007-01-20

PostSubject: LOVE   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitimeSat Feb 17, 2007 7:45 am

DAVID BECKHAM SUPER PUPER MAN I THE WORLD EXTRA BUT VICTORIA BETTER MUHAHAHAH PSSS HER KIDS IS MINE;) GADJET GADJET GOGOGO CU
Back to top Go down
manatee

manatee

Number of posts : 191
Registration date : 2007-01-22

PostSubject: Re: Sportske Aktivnosti   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitimeSat Feb 17, 2007 8:30 pm

e...ljudi...nikad nisam u zivotu stao na rollere...a opet to me nije odvratilo od toga da stanem na led!!!! bio sam 3 puta do sada na klizanje...i mogu vam reci da sam se bas ushemio..........mnogo jaka stvar.dakle ako neko hoce da idemo..? ovo se naravno odnosi samo na ljude iz nisha...ja sam iz NI(naravno) Wink
Back to top Go down
Ivana

Ivana

Number of posts : 42
Registration date : 2007-01-26

PostSubject: Re: Sportske Aktivnosti   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitimeSun Feb 18, 2007 2:14 pm

ja sam uvek za klizanje bounce bounce bounce
Back to top Go down
Suncani

Suncani

Number of posts : 166

PostSubject: Re: Sportske Aktivnosti   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitimeSun Feb 18, 2007 2:27 pm

manatee wrote:
e...ljudi...nikad nisam u zivotu stao na rollere...a opet to me nije odvratilo od toga da stanem na led!!!! bio sam 3 puta do sada na klizanje...i mogu vam reci da sam se bas ushemio..........mnogo jaka stvar.dakle ako neko hoce da idemo..? ovo se naravno odnosi samo na ljude iz nisha...ja sam iz NI(naravno) Wink
Znači mi ostali nismo pozvani, sve i da možemo doći Very Happy
Back to top Go down
untouchable

untouchable

PostSubject: Re: Sportske Aktivnosti   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitimeSun Feb 18, 2007 3:22 pm

Ivana wrote:
ja sam uvek za klizanje bounce bounce bounce

I ja sam.. ali na rolerima Very Happy
God bless ove suncane dane pa ih redovno konzumiram na dnevnoj bazi.. najlepsi osecaj koji postoji! Very Happy ..pa i sutra nadam se, kazu bice suncano.. weeeee!!! sunny
Back to top Go down
vanzemaljac

vanzemaljac

Registration date : 2007-03-09

PostSubject: Re: Sportske Aktivnosti   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitimeFri Mar 09, 2007 11:11 am

ja dizem tegove mada sada nesto slabije
Back to top Go down
http://www.alien-army.co.sr
warlamb

Registration date : 2007-01-20

PostSubject: Re: Sportske Aktivnosti   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitimeSun Mar 18, 2007 8:43 am

EEEEEEEEEEEEEEE FORMULA 1 START KIMI ON FERRARI 1 EEEEE GOGOGG FERRARY!!!!!!!!!!!!!! HEHE PS TRANCE RULES CU Laughing
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sportske Aktivnosti   Sportske Aktivnosti - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Sportske Aktivnosti
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2